Bubbleroom kärkilista

Kuinka moni teistä bloggaajista on muuten Bubbleroomin kärkilistalla? Haluaisin huomauttaa teitä siitä, että kyseessä ei taida olla kovin luotettava palvelu. Itse liityin kärkilistalle viime vuoden tammikuussa ja siitä lähtien olen näyttänyt heidän mainoksiaan blogissani. 

kärkilista


Otin kuitenkin mainokset pois blogistani, sillä juttuhan ei toimi. Kannattaa siis tarkistaa teidänkin oma tilanteenne kärkilistalta. Veikkaan, että tekin mainostatte tällä hetkellä ilmaiseksi Bubbleroomia.

t. Enni

P.s. Alla päivän aiempi postaus! :)

Kommentit

 1. Ohhoh, outoa, että noinkin suositulla nettikaupalla touhu on tollasta :o

  VastaaPoista
 2. Joo, minulla kävi tosi paskasti bubbleroomin kanssa, kun rupesin sieltä kyselemään, että miten voin ilmoitta tilinumeroni heille, kun oli joitakin euroja kertynyt, mutta koskaan ei yhteyttä otettu :S

  VastaaPoista
 3. Minä otin aika nopeasti ne mainokset pois liittymisen jälkeen, kun en kokenut niitä hyödyllisiksi :/ Mitä tarkoitat tuolla, että ne ei toimi?

  VastaaPoista
 4. Nora: Niinpä...

  Suvi: Niin, olen itse myös ottanut sinne yhteyttä. Aika jännä, että noin montaa ihmistä huijataan tuolla tavalla. Tostahan voisi ilmottaa jo jonnekkin...

  Tanja: Pankkiin ei ole kertynyt tuloja pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 5. En oo ennen bubbleroomista kuullutkaan tai ees kiinnittanyt niiden mainoksiin huomiota - en nyt sitten ollenkaan tajunnut mista tassa on kyse?

  VastaaPoista
 6. Ite olen kyllä tuolla kärkilistalla, mutta en mainosta heitä blogissani. Aika outoa, että ne jotka mainostavat eivät saa tästä sitten mitään vastinetta. Hoh hoh. :/ Kannattaa ottaa asiasta yhteyttä sinne ja jos ei muuta, niin tehdä ilmoitus. Pienen ihmisen asialla!

  VastaaPoista
 7. Hanna: Joo, lähinnä niitä infosin, jotka ovat sinne kärkilistalle Bloginsa liittäneet.
  Kärkilista on sellainen palvelu, jossa Bubbleroom jakaa viikossa tietyn summan bloggaajien kesken, jokaiselle annetaan oma prosentti kävijämäärän mukaan. Bloggaaja siis pitää Bubberoomin mainosta sivullaan ja saa siitä sitten tietyn summan täytyttyä korvauksen.

  Jossain vaiheessa kuitenkin sellainen kaiken takaava seurantakoodi hävisi sivuilta, joten bloggaajien "oikea" mainos ei enää toiminut. Kuitenkin niitä toisenlaisia mainoksia näkyy vielä monessakin paikassa, siis sellainen kuvallinen ikkuna, joka linkittyy suoraan toisen ihmisen blogiin. Se on myös Bubbleroomin mainos, joka vielä toimi, mutta bloggaaja ei siitä itselleen mitään korvausta sitten saanut.

  Siis uusien viikkojen maksut eivät toimi enää, jota kaikki eivät varmaan ole edes huomanneet, bloggaajat vaan pitävät mainosta sivuillaan. Pohdin tätä ongelmaa joskus kuukausia sitten erään toisen bloggarin kanssa ja jäin tutkimaan asiaa. En tiedä mitä siellä on tapahtunut, mutta kenenkään viesteihin ei vastata. Siis kusetuksen makua...

  VastaaPoista
 8. Hanna: Korjaan vielä*

  Siis näköjään monella bloggarilla on vielä Bubbleroomin mainos blogissaan. Se oikea seurantakoodimainos ei toimi, mutta ovelasti tilanne onkin tullut pieni Bubbleroom linkki, joka ei kelpaa seurantakoodiksi (jotta he voisivat tutkia onko oikeasti mainos ko. henkilön blogissa). Siis monella bloggarilla on vielä tällainen blogissaan, josta ei mitään korvausta saa, vaikka pitäisi saada.

  VastaaPoista
 9. Niina: Useat ihmiset, mukaanlukien minä, olemme olleet sinne yhteydessä. Lähinnä siksi, että se ei toimi oikein. Kärkilistan foorumilla on myös aiheesta keskustelua.

  Pitää seurata mitä tapahtuu...

  VastaaPoista
 10. Niin joo, en edes ajatellut, että eihän sinne mitään tilinumeroa jätetä! Miten tuo korvaushomma on sitten aiemmin toiminut? Oletko saanut sieltä sitten koskaan mitään? Minä tosiaan poistin en mainokset hti alkuun sitten, kun samat blogithan ne siellä kärjessä pyörii niin en halunnut mainostaa ilmaiseksi bubbleroomia :D Ajattelin että ne niiden parin suositumman kesken ne rahat jakaa, kun en sen enempää perehtynyt!

  VastaaPoista
 11. Tanja: Rahaa pitäisi saada sitten, kun tietty maksuraja ylittyy. Mulla olis jo tällä hetkellä varmaan aika lähellä sitä, jos kaikki tapahtumat olisi kirjattu oikein (mulle ei ole tullut mitään kirjauksia viikon 23 jälkeen, joten otin sen mainoksen pois...) Ja sen avulla mun blogiin tuli aika usein kävijöitä ja olin yleensä aina blogini kanssa myös siellä ensimmäisellä sivulla listassa, eli ihan hyvällä näkyvyyspaikalla.

  VastaaPoista
 12. Mistä nuita kirjauksia sitten voi seurata? Kun minunki blogiin sieltä liikennettä tulee ja samalla sivulla ensimmäisellä sivulla oleinen myös! Miten mie oonki näin pihalla tuosta hommasta :D Onneksi ne mainokset otin pois! Todella törkeää tuollainen, että ilmaiseksi yritetään saada mainosta! Ja nythän siellä ei muuten lukenu enää edes sitä pottia etusivulla!

  VastaaPoista
 13. Tanja: Kirjautumalla sinne Bubbleroomin sivuille :) Siellähän on oman profiilin tiedot ja kaikki? Niin, näin eilen ettei siellä ollut enää sitäkään ilmoitettu.

  VastaaPoista
 14. Mä oon myös ollut tän asian tiimoilta yhteydessä bubbleroomiin tai siis yrittänyt olla. Mitään vastausta en ole saanut sieltä eikä näköjään kukaan mukaan ole joten aika huijaukselta toi ikäväkyllä nyt vaikuttaa :(

  VastaaPoista
 15. Milma: Tosi inhottavaa... Mihin tässä nyt sitten kannattaisi ottaa yhteyttä? Puljuhan on Ruottissa, eikä Suomessa...?

  VastaaPoista
 16. Joo Ruotsissa käsittääkseni, no toivotaan että ainakin sana leviää täällä blogeissa ja saavat sitten sitä kautta ansionsa mukaan ...

  VastaaPoista
 17. Mun käsittääkseni ainoastaan Mungolifen anna saa jotain fyrkkaa tosta(voin olla väärässäkin. Tai siis muistaakseni luin jostain hänen kirjoituksistaan että hän saa bubbleroomilta rahaa.

  Mä nyt pidän blogissa sitä minimainostusta vaan siksi että blogilla olisi jotain näkyvyyttä kun se päätyy kärkilistalle, heh.. mutta kun on tylsää kirjoittaa blogia vaan itselleen. :(

  Oon kyllä välillä miettinyt että mistä sitä rahaa pitäisi bubbleroomista muka tulla.. mutta olishan se hienoa jos joku saisi asian selville :D

  Jos haluaa mainsotuloja, suosittelen esim tradetrackeria :)

  VastaaPoista
 18. Mirette: Bubbleroomin palvelyn tietoja:
  "Bubbleroom tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa esittämällä mainoksia blogissa, blogin kärkilistan kautta ja jokaisen ainutkertaisen kävijän mukaan - tosi helppoa!

  ...Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa, voit esitellä seurantakoodin kautta mainoksia (tämän valitset, kun rekisteröit blogisi). Saat maksun jokaisesta ainutkertaisesta mainoksesta, joka blogilla on"

  Näistä siis pitäisi tulla rahaa. Musta tuntuu, ettei tällä hetkellä kovin monikaan saa tuolta mitään, ellei sitten jotain muuta diiliä ole firman kanssa.

  Niin se "näyteikkunahan" on vapaaehtoinen, tulojen saaminen edellyttää sen seurantakoodin laittamista sivuille, mutta se koodi ei enää toimi. Näin kaikkien tulot ovat jääneet jonnekkin tasolle ja varmasti monella alle sallitun nostorajan..

  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös