Smaragdi

Eilen ei tullut postausta, koska mua alkoi ärsyttää tämä nettimaailma paljon. Samalla aloinkin miettiä tätä bloggaamista ja näitä kuvia, joita tänne tulee lisättyä. Tämän lisäksi viikonlopulle on tulossa yksi valokuvausjuttu, jota alan varmaan tässä pikkuhiljaa panikoida. Ja vielä mukavasti pakkaa sekoittaa se, että tilaamani tuotteet eivät ole tulleet ajallaan. Onneksi loma alkaa ensi viikon jälkeen ja sitten unohdan työjututkin hetkeksi.

Menen siis viikonloppuna häihin, tai olen niiden kuvaajana. Uskallan nyt kuitenkin julkaista mekostani jo pari kuvaa, jotka netistä kaivoin. Lisää laitan sitten myöhemmin. Kiireinen viikonloppu on siis tiedossa ja voi olla, että pidän jonkin verran blogitaukoa. Se onkin ensimmäiseni lähes vuoteen. :)Mielestäni mekko näyttää kuvissa aavistuksen sinertävältä. Väri on oikeastaan smaragdinvihreä luonnollisessa valossa. Mekko on kuitenkin ostettu Espanjasta Pull & Bearista kesällä ja se maksoi vähän päälle 25 euroa. Olisivatpa Suomessakin vastaavanlaiset vaatteet yhtä edullisia...

t. Enni

Kuvat: Pull & Bear

Kommentit

  1. Minä olen hurahtanut aivna totaalisesti tuohon smaragdin vihreään! Eilen löysinkin vihdoin kaipaamani neuleen siinä värissä. Ihana kun nyt on niin paljon kaikkia ihania värejä myynnissä! Toinen on kyllä ehdottomasti tumman/viininpunainen mistä olen tänä syksynä innostunut :)

    VastaaPoista
  2. Tanja: Niin on kivaa, että värejä näkyy!:) Sinapinkeltainen, smaragdinvihreä ja burgundy ovat kyllä olleet todella suosittuja värejä nyt syksyllä. Harmittaa, etten ole löytänyt vielä tietynlaista viininpunaista neuletta itselleni, mistä olen jo pitkään haaveillut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös