Missä aurinko?

Paistoiko tänään aurinko? Nääh, taisin olla väärässä. Muutamaa päivää lukuunottamatta täällä on satanut kohta kuukauden putkeen. Sateenvarjo on ollut jokaisena päivänä mukana ja käyttöä sille on myös ollut. Viime viikonloppuna lähtiessäni Tampereelle Riihimäeltä, täällä satoi. Tampereelta tullessani yllättäen taas satoi. Mulle riittäisi jo.

Haluan jonnekin lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan.
Osa näistä kuvista on viime maaliskuulta ja osa kesältä. Pääsisipä takaisin pian... Olen katsellut jo uusia lentoja, mutta hyvää ajankohtaa on vaikea löytää. Parasta olisi viettää joulu siellä.

Huominen menee koulupäivän jälkeen työjutuissa, joten en tiedä ehdinkö bloggailla. Laittakaas niitä postausehdotuksia kuitenkin tulemaan ;)

t. Enni

Kommentit

 1. Vau, ihania kuvia! :) Mistä kuvat on? :) Ja kiva blogi sinulla näyttää olevan :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt maiskutellaan aurinkoisilla kuvilla. :) Kyllä matkailu houkuttaisi taas, mutta jos nyt pienen tauon pitäisi. :> Onneksi Turku näytti tänään aurinkoisen puolensa. ^^

  VastaaPoista
 3. tee semmonen postaus, että lukijat saavat ehdottaa aiheita/asioita ja sinä sitten kuvaat ne oman näkemyksesi mukaan. : D

  VastaaPoista
 4. Jasmi: Kiitos! Nämä ovat Espanjasta, lähinnä Fuengirolasta ja loput Torremolinoksesta! Kiva, että tykkään!

  Minna: Joo! Mikä ilma ulkona? Täälläkin paistoi eilen vähän, mutta nyt näyttää jo niin harmaalta, etten kestä... :D Onneksi alkaa viikonloppu tänään..

  Joo reissu olisi niin ihana! :/

  Menni: Kiitos hyvästä ideasta! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös