Onni

Mun on ihan pakko laittaa nämä kuvat myös tänne. Ulkomailla asuva siskoni pyysi ottamaan uusia kuvia Onni-chinchillastaan, joka elää täällä Suomessa tyttöystävänsä Fionan kanssa.


Samalla tuli testattua uuden kameran sisäänrakennettua salamaa. Aika voimakas selvästi... Mutta älkää välittäkö osittain puhkipalaneista kuvista, noiden eläimien kuvaaminen ei ole ihan helppoa. :)

Sitten asiasta toiseen. Olisiko lukijoillani muuten mitään postaustoiveita? Nyt olisi taas hyvä aika tehdä vaikka joku kuvanmuokkaustutoriaali. Tähän loppuun laitan vielä suuret kiitokset Monalle Mona's Daily Style -blogin Inspiroivat blogit -tekstistään ja maininnastani. Kiitos! :)

t. Enni

Kommentit

 1. Kuvanmuokkaustutoriaali kyllä kiinnostais!

  Onni on ihana, niin komea <3!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun laitot kuvia Onnista, sillä tuo pikku otus on ihan übersöpö! ♥

  VastaaPoista
 3. Hanna: Haha xD Mutta joo, voisin tehdä tutoriaalin! Mulla vaan meinaa ideat olla vähissä... Tai ehkä ajattelen liian vaikeasti, pitäisi tehdä ihan jostain perusjutusta! :)

  Minna: Niin, Onni on ihana! :) <3 Mutta se osaa olla varsinainen nirppanokka nykyään! ;D Taitaa suojella tota tyttöystäväänsä...

  VastaaPoista
 4. <3 Voi miten suloinen Onni <3 :))))

  VastaaPoista
 5. Mona: Niin, se on vähän höppänä ;DD <3

  VastaaPoista
 6. voieii mite ihana chinchilla (: tollasta nii oon aina toivonu.. mutku meinaa kaikki sanoa et haastavia lemmikkejä..

  VastaaPoista
 7. annu: :) Ei chinchillan hoito (purujen vaihto, juoksutus) ole mun mielestä haastavaa, mutta näitäkin eläimiä on monenlaisia. Harvat ovat sylivauvoja... Mulla ainakin molemmat ovat kissamaisen luonteen omaavia. Rapsutuksista tykkäävät, mutta mun sylissä eivät viihdy.

  Olen myös huomannut eroja siinä, että on hankkinut chinchillan poikasena, jolloin se tottuu omistajaansa ihan eri tavalla kuin vanha eläin, joka totutetaan uuteen omistajaan.

  VastaaPoista
 8. <3<3<3 onnnii rakas

  VastaaPoista
 9. Juu kuvanmuokkaus tai kuvaus-tutuoriaalia aihesta "näin otat itse parhaat kuvat itsestäsi kameran ja jalusta avulla" !Haluaisin niin kovasti tietää miten saan parhaita madollisia kuvia digikameralla+jalustalla itselaukaisijaa käyttäen=) T:Oma lehmä ojassa, josko päivän asu kuvat vaikka hiukan parantuisi laadullisesti

  Kiitos jo valmiiksi mikäli vinkkejä löytyy!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 10. Ninnis: Haha tuo onkin ihan hyvä tutoriaaliaihe ;D Paitsi, että takkuilen saman ongelman kanssa osittain. Jalusta pitäisi löytää, tarkennushan on järkkäreissä aika kinkkinen itselaukaisijalla. Melkein se kaukolähetin pitäisi olla! Mutta laitan mietintämyssyyn, josko tästä jotain kehkeytyisi. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös