No connection

Mitä tuskaa... Yllättäen nettitikuni ei toimi kunnolla, joten en ole päässyt aikaisemmin päivittämään blogia. Eilinen vasta kiireinen päivä olikin aina iltaan asti. Pelkästään matikkapainoitteisen koulupäivän (5h) jälkeen kävin pyörähtämässä kotona, ennen kuin lähdin kohti Järvenpäätä. Parin tunnin työrupeaman jälkeen pääsin takaisin kotiin. Mutta jottei ihan rennoksi ehtinyt heittäytyä, niin ilta jatkui parissa paikallisessa reippaasti yli puoleenyöhön. Tänään aamulla oli sitten fysiikkaa...

Tässä nyt kuitenkin muutaman päivän takaisia kuvia asusta, jolla yritetään porskuttaa läpi syksyisen Riihimäen. Aika samaa rataa kuin kaikki edellisetkin (haluan kaupoille). Ja olen niin kyllästynyt näihin peilikuviin. Missähän mun jalusta on...?

Paita: Zara / Housut: H&M / Takki: Stradivarius / Bootsit: Pimkie / Laukku: Blanco / Huivi: PiecesTänäänkin satoi taas aika yllättäen ja mun bootsit alkoivat päästää vettä läpi. Olisi siis ihan hyvä hetki hankkia kumpparit. Koulumatkallani olen pariin otteeseen tutkaillut keltaisia, punaisia ja vihreitä Hai-saappaita. Mutta kyllä vielä mitetin myös niitä Vivienne Westwood Anglomania for Melissa -purkantuoksuisia kumppareita.

Joka tapauksessa aloitan nyt viikonlopun ja huomenna menen tietysti (minnekäs muuallekaan kuin) Hulluille Päiville! Joko te olette tehneet hulluja löytöjä?

t. Enni

Kommentit

  1. Tosi kiva asu! :) Tuo ruutupaita on mielettömän kiva!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Se on kyllä kiva ja harmi, etten ole vielä löytänyt toista vastaavanlaista. Tuollainen olisi ihana pidempänä versiona! Tuo on kutistunut pesussa jonkin verran...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös