Milano

On olemassa yksi paikka, jonne olen jo pitkään halunnut matkustaa. Se on Milano. Paikasta itsestään en oikeastaan mitään tiedä, mutta outlet-kylät lähistöllä houkuttelevat. Kaupunki itsessään on jo varmasti upea nähtävyys, mutta muuten olen aina ollut rantakohteiden ystävä. Niinpä, tylsää ja tyhmääkin ehkä, haluaisin matkustaa Milanoon ostoksien perässä.Mulla on jäänyt Pariista ihanat muistot mm. La Vallée Village -kylästä. Samantyylistä ostosparatiisia toivoisinkin siis löytäväni Milanon lähettyviltä. Tähän kuulisin mielelläni vinkkejä lukijoilta. Siis kokemuksia ihan konkreettisista ostoksista, mitä löysitte ja minkälainen oli hintaluokka? Ja missä on parhaat apajat? Korkokengät, laukut ja muut vastaavat kiinnostavat merkkejä luettelematta, mutta urheiluvaatteet eivät niinkään. Outlet-kylän etäisyydellä Milanosta ei ole mitään väliä, olen valmis matkustamaan sinne pienen tovinkin.

t. Enni

Kuvat: täältä & täältä

Kommentit

 1. Blogissani on sinulle haaste. :-)

  VastaaPoista
 2. Jee kiitos! Teen sen heti, kun koulukiireet helpottavat. :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostais kans kamalasti Milanon ostokset, odottelen kans innolla jos tulis hyviä vinkkejä tänne sun kommenttiboxiin :)

  VastaaPoista
 4. Noniinpä! Nyt lukijat auttakaa meitä! :D

  VastaaPoista
 5. missä paikkakunnalla opiskelet/opiskelit media tekniikkaa? mikä pisteraja siihen kouluun ja oliko pääsykoe? onko se suurimmaksi osaksi kuvankäsittelyä vai mitä? ja missä koulussa, kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 6. Milano on ihana kaupunki! Yks lemppareista ehdottomasti.
  Siellähän on yhessä kohtaa kaupunkia (hehheh, mä en yhtään muista niiden paikkojen nimiä) se käytävä, missä on Guessin ja muita merkkiliikkeitä. Mut sit ku menee pari kilometriä (metrolla pääsee nopeesti ja halvalla!) eteenpäin nii siellä on niitä halvempia liikkeitä yhdellä kadulla ihan lähekkäin toisiaan. Sieltä löytyy Zara, Mango, Pull&Bear, Bershka.. Kaikki nää halpisliikkeet. Suosittelen käymään siellä, siel on ihania kauppoja tosi lähellä toisiaan ja halpaa on :)
  Harmittaa ku en yhtään muista noiden kahen paikkojen nimiä, mut tää eka mesta mistä puhuin, on siinä ihan sen Duomo di Milanon vieressä.
  Ja niiden metrojen kanssa kantsii olla tosi tarkka ettei mee väärään käytävään :D

  Toivottavasti autto ees vähän! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Opiskelen Riihimäellä, mutta koulu on HAMK. Mediatekniikkaan ei kyllä enää meillä oteta uusia, nyt ne ovat kaikki tietotekniikkaa, jossa voi ilmeisesti suuntautua mediaan...? Pisteraja oli meillä varmaan alhaisin melkeinpä kaikista tekniikan aloista, mutta en muista sitä nyt suoraan. Työkokemuksella saa tosi paljon pisteitä, vaikka pääsykoe ei menisikään hyvin. Pääsykoe on siis tekniikan alan koe, joka käy valtakunnallisesti kaikkiin muihinkin aloihin ja tekniikan alan amkeihin, voit siis hakea vaikka autopuolen inssiks lukemaan ja samalla tätä (sama koe).

  En ole nyt ollut tänä lukuvuonna ihan tyytyväinen kursseihin, koska ovat aika paljolti it-juttuja ja tietysti matikkaa ja fysiikkaa. Kuvankäsittelyä, 3D:tä ja muita siis suhteessa tosi vähän. Ehkä sitten valinnaisina joskus myöhemmin voi ottaa niitä lisää. Muiden koulujen tarjonnasta en valitettavasti tiedä... :)

  VastaaPoista
 8. Nora: Kiitos:) Käyn kesällä Espanjassa, josta varmaankin hamstraan Bershkan ja Pull&Bearin yms. vaatteita! Milanosta kiinnostavat juuri nuo outletit. Mutta kyllä Guess kiinnostaa aina, jos halvemmalla saa. Niitäkin kyllä löytää Espanjasta.

  Tulen todennäköisesti liikkumaan Milanon ulkopuolella autolla, joten ei välttämättä haittaa, jos ajaakin välillä jostain hieman ohi. :) Keskustassa tietysti autolla liikkuminen on varmaan haasteellisempaa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös