Marraskuun tärpit

Kyllä meitä nyt hemmotellaan. 1.11.11 tulee myyntiin Paola Suhonen by Seppälä -mallisto valituissa liikkeissä ja siitä parin viikon odottelun jälkeen 17.11.11 pääsette käsiksenne Versace for H&M -malliston luomuksiin. Jos siis teitä kiinnostaa. :)Alkuperäisistä suunnitelmistani poiketen voi olla, että osallistun vain rääppiäisiin. Paola Suhonen by Seppälä -mallistosta mieleeni on jäänyt yksi musta pitsimekko, mutta en pääse lähimaillekkaan valittuja liikkeitä, joista mekkoa voisin käydä sovittelemassa. Versace for H&M:n malliston karvaliivi ja kaulakoru taas houkuttavat... We'll see.

t. Enni

Kuvat: täältä & täältä

Kommentit

 1. Sulle on tunnustus mun blogissa. Ootkin niitä viime aikoina muutaman saanut ja tällaisen postauksen jo tehnyt joten postausta en tahdo sulta mut hyvää ei vaan voi olla kehumatta :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit... Kiitos paljon! Mä taas punastun...

  VastaaPoista
 3. Oletko huomannut Trendin sivuilla olevan kisan? Voittajat pääsevät Vip- shoppailuiltaan Versace for H&M:n mallistoa hypistelemään =)

  VastaaPoista
 4. Joo olen huomannut sen aimmin. :) En kyllä osallistunut, sillä keskellä viikkoa ei ole helppo lähteä Helsinkiin. Enäähän kisaan ei voi osallistua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös