Lovely blog

Ihan unohdin! Ihana Niina Lady N -blogistaan antoi mulle tämän pienen You have lovely blog -tunnustuksen. Kumarran taas syvästi kiitokseni ja vastaan viiteen kysymykseen.1. Lempiruoka: Borssikeitto smetanan kera on ikisuosikki.

2. Lempimakeinen: Salmiakki (mun elämän tarkoitus).

3. Lempiluettava: Elle, Trendi & Olivia. Luen oikeastaan vain suomenkielisiä muotilehtiä, joten joudun skippaamaan kaikki ulkomaiden ihanuudet. Suomen Cosmopolitaniin en kuitenkaan koske.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Ompelu on kivaa, mutta sitä pitäisi opiskella. On vaikea toteuttaa visioita, kun ei oikein ole hajua, että mistä pitäisi aloittaa. Askartelen usein myös kortteja ja niiden teko on myös aika mieluisaa.

5. Lempielokuva: Sitä on niin vaikea sanoa. Onko se sitten Moulin Rouge, Titanic, Tanssii Susien Kanssa, Forrest Gump vai Ensimmäinen yhteys... No, joku noista.

AINIIN, Potterit! ;)

Tunnustuksen säännöissä vaadittiin valitsemaan viisi upeaa bloggaajaa, joille myöntää tämä tunnustus. Perinteiden mukaan annan taas kaikille lukijoilleni mahdollisuuden toteuttaa tämän, sillä palan halusta lukea teidän vastauksenne! Linkiteltääs siis vastauksianne kommenttiboksiin. ;)

t. Enni

Kommentit

  1. Salmiakki <3 Siihen ei voi vaan kyllästyä. :D

    VastaaPoista
  2. Vastailinpa tuohon nyt itsekin ja pakko kans sanoa, ettei mikään kyl voita salmiakkia. :--D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös