Jotain uutta

Hei kaikki taas pienen hiljaisuuden jälkeen! Menipä ihan ranttaliksi tänään kaupoilla. Opiskelijabudjetti joutui hieman venymään muutaman heräteostoksen takia.
Pikaisen Seppäläpyrähdyksen aikana sovitin yhtä nättiä vihertävää paitaa, joka oli alennuksessa. Mukaani lähtikin samainen paita myös vielä valkoisena. Sen lisäksi mun piti löytää uusi kuivashampoo kesällä loppuneen Klippoteketin tilalle. Vaihtoehdot olivat aika rajalliset, joten päädyin tällä kertaa Schwarzkopfin Got2be-kuivashampooseen. Olen kyllä lukenut (ja sittemmin kuullut tutulta) tuotteen ongelmista ja siitä, että purkin paine saattaa tyhjentyä itsestään. Toivotaan, ettei osuisi kohdalleni.

Nyt kun muuten tutkin tarkemmin tuota ylintä paitaa, niin aika rusehtavalta se kyllä näyttää. Se kai riippuu näköjään hieman valosta. Piti vieläpä kuvata nuo paitakuvat salamalla, koska ulkona näyttää juuri nyt tällaiselta, eikä valoa juuri näy. Kivaa syksyä...


t. Enni

Kommentit

 1. Höh, sulla ei ole html-koodit toiminnassa kommentoinnissa. Karmeaa linkkispämmiä siis, sori.

  Mistä sä luit noista Schwarzkopfin tuotteiden paineiden tyhjenemisestä? Olen tottunut pitämään sitä Tigin Rockstarin ongelmana - omat ongelmansa ( http://www.ostolakossa.com/2011/05/hupsis-kupsis-temppuja-vaativa-tuote.html ) on ollut Schwarzkopfillakin ( http://www.ostolakossa.com/2011/06/its-actually-rockin-and-i-heart.html ).

  Itse olen ollut onnekas, ( http://kompastelua.blogspot.com/2011/08/got2b-so-many-reasons-powderful.html ) minulla ei ole ollut ongelmia minkään merkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo noikin purkit tyhjenee itsestään! Kaveri osti jo viime vuonna samoihin aikoihin näitä ja yksi tyhjeni - meni kauppaan hakemaan uuden, joka tyhjeni myös.. :/

   Poista
 2. Salla: Voi olla, että sekoitin. Hyvä, jos ei ole tuossa mitään ongelmia ollut! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös