Hullut Päivät

Tänään oli päivä, jolloin kirjaimellisesti heitin päälleni ainoat kaapista löytyneet puhtaat vaatteet. En omista Riihimäellä pesukonetta, joten viikonloppuisin on pyykkivuori ehtinyt kasvaa aika suureksi.


Takki: Zara / Housut: JC / Kengät: Pimkie / Laukku: Jimmy Choo for H&M
Löysittekö jotain Hulluilta Päiviltä? Sovitin siellä tänään Tiger of Sweden / Jeans -merkin vaaleanpunaista trikoopaitaa, mutta sen malli ei imarrellut yhtään. Harmittaa aika paljon, että paita näytti päällä teltalta, eikä sen kustomointi jälkikäteen innostanut. Stockan ostokset rajoittuivatkin siis vain aaverahkaan, Chevreen ja muihin pieniin ruokaostoksiin.


Varsinaiset ostokset tein H&M:ltä. Oli ihan pakko hankkia Mithril-paidalleni sisko, koska harvoin sitä törmää yhtä hyvänmalliseen ja edulliseen paitaan. Keskimmäinen peurapaita saattaa olla tuleva lemppari, mutta katsotaan sitä sitten myöhemmin.


t. Enni

Kommentit

 1. Mä en myöskään löytänyt koko hulluilta päiviltä ( ainakaan vielä :D ) juuri mitään. Kosmetiikkaa ja sen semmosta pientä mut muuten en. Oon itseasiassa vähän pettynyt :D

  VastaaPoista
 2. Löytyihän sieltä iPod touch ja pari juttua One Waysta :)

  VastaaPoista
 3. Milma: Sama täällä, enkä kyllä usko, että enään pääsen sinne ostoksille... Mutta onneksi aaverahka ei pettänyt ;D

  Rosa: Vau kiva! Oliko se iPod edullisempi siellä kuin muualta ostettuna? Harmi, etten mä löytänyt mitään One Waysta:/

  VastaaPoista
 4. Menin katsomaan DKNY:n laukkuja, mutta päädyin sinne normihintasen hyllyn eteen...ja sieltä lähti. :D Sen jälkeen en edes uskalatnut katsella mitään muuta. :D

  VastaaPoista
 5. Minna: Haha perus! ;D Katsoin myös niitä DKNY:n laukkkuja! Kävin muuten kurkkaamassa blogis puolella, aivan ihana laukku! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös