Vera Pelle

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen vastanneille. Täytyy yrittää tuollaista nyt katsella kaikista mainitsemistanne paikoista. Tuo Hobby Hallin tikashylly jäi kiinnostamaan, koska en löytänyt nettisivuilta mitään mainintaa siitä. Pitää yrittää etsiä ja käydä liikkeissä katselemassa.

Tänään oli muuten vasta ensimmäistä (!) kertaa päällä viime talvena ostamani italialainen nahkatakki, jonka löysin kirpparilta. Siinä se on koko kevään ja kesän roikkunut huoneeni henkarissa odottaen tätä päivää. Se olikin yllättävän kiva päällä. Hihoissakin on yksityiskohtana vielä trendiin sopivaa glitteriä.


takki: kirppis / paita: Lindex / housut: JC / kengät: Pimkie / aurinkolasit: H&MKatselen juuri nyt digiboksilta Fuengirola-sarjaa. Näyttäisi olevan paljon tuttuja maisemia kuvattu. Vaikka perhettäni ei ohjelmassa näy, on silti kiva katsella ja muistella viime kesän reissua. ;) Toivottavasti näyttävät vaan enemmän maisemia, koska mua ei kiinnosta katsoa suomalaisten juomisharrastuksia tv:stä. Varsinkin kun sitä samaa näkee ihan tarpeeksi esim. yhdessä nimeltämainitsemattomassa tosi-tv -ohjelmassa.

t. Enni

Kommentit

  1. Miksen mä tee koskaan tollasia löytöjä kirpparilta, toi takki on ihana!

    VastaaPoista
  2. :) Se on ihana, mutta muistaakseni se ei ollut ihan halpa :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös