Vagabond Dee

Harvoin sitä sovittaa kenkiä, jotka tuntuvat siltä kuin ne olisi suunniteltu omille jaloille. Tänään sovitin Vagabondin Dee -nilkkureita Andiamossa ja olin aika myyty. Tai ainakin melkein, koska hintalappu ei näyttänyt tällä hetkellä lompakolle suotuisaa summaa. Laitan nämä silti ostonlistani kärkipäähän, sillä nämä tulisivat ihan varmasti pysymään kenkälistani kärjessä, ja tällainen malli myös kestää aikaa hyvin.

Nahka oli älyttömän pehmeää ja pohja tuntui siltä kuin astelisi pumpulilla. Kengät olivat myös sopivasti ronskit tukevan koron ansiosta. Mielessäni tosin pyöri kysymys, että anteeksi mikä korko? Ei nimittäin tuntunut paljoa kävellessä. Kengän muotoilu tuo kieltämättä vähän mieleen himotut Acnen Pistolit, mutta yksityiskohdissa on kuitenkin aika paljon eroja. So mi likey ja paljon.Kai mun täytyy jäädä odottelemaan joulupukkia tai jotain vastaavaa...

t. Enni

Kuvat: Brandos

Kommentit

 1. Samoja kenkiä sovittelin ja ihastelin, mokkaisina tosin. Ja pakko myös todeta, että oli mielettömän hyvät jalassa! Olisivat varmasti sijotuksne arvoiset, kun viimiset ballerinat samalta merkiltä kestivät päivittäisessä käytössä 4v ja varmasti vieläkin saisi suutarilta ostettua lisäaikaa. Ja nahkasaappaat jotka ostin 2v sitten ovat kuin uudet vieläkin! :)

  VastaaPoista
 2. Niin, voi olla että käyn ne sieltä hakemassa pian, jos en löydä netistä halvemmalla :) Varmaan pysyvät hyvinä. Mietin vaan, että olisivatko mokkaiset myös kivat :)

  VastaaPoista
 3. Itsehän olen menossa maanantaina kotiouttamaan näitä: http://www.andiamo.fi/mallisto/naiset/saapikkaat/34138430-2.html

  Uskomattomat jalassa, todella kuin walking on air vaikka onkin korkoa. Hieman tuo hinta kirpaisee, mutta on hyvät nahkakengät vaan sen arvoista.

  VastaaPoista
 4. Henna: Hui on niillä hintaa! Upeat ovat kyllä. Mulla on myös yhdet Tamariksen nahkanilkkurit samassa värissä ja ovat todella hyvät jalassa. Korko on vaan kärsinyt käytössä, koska se on muovia. Onkohan tuon korko puuta? Saattaisi kestää pidempään.

  VastaaPoista
 5. Vagabondilta löytyy kyllä tosi kivoja malleja, kuin myös nämä nilkkurit!

  VastaaPoista
 6. Näin on! Monelt sieltä kelpuuttaisin, mutta nämä silti pyörivät ykkösinä mielessäni koko ajan :)

  VastaaPoista
 7. Noi on ihan unelmat jalassa! omistan noi kengät ja ne on ehkäpä paras kenkäostos jotka oon ikinä ostanu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi hieman kantapää lonksui! :( Mutta kauniit ne ovat ja haluaisin edelleen ..

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös