Twiggy

Ilta meni opiskelijoiden seurassa Unoa ja jotain toista korttipeliä pelaten paikallisessa baarissa. Huomenna olisi sitten autonmyynti edessä. Toivotaan, että autoni menee kaupaksi, niin ei tarvitse elellä pelkällä näkkärille tästä eteenpäin. 

Mulla kyllä tulee ikävä mun Fiatia. Olen kiintynyt siihen aika paljon, kuten mulla yleensäkin moniin esineisiin on tapana. Ihan hassu tapa kylläkin.


Olin niin mustissa taas, ettei varmaan auta luetella paljoa merkkejä. Housut kuitenkin JC:n, kengät Pimkiestä ja takki Stradivariuksesta.


Sain tänään laitettua seinälle joskus ammattikouluaikoina piirtämäni vektorijulisteen Twiggystä. Pitäisi vaan tulostaa hieman isompana ja kehystää seinälle. Nyt juliste hienosti piilottaa tyylikkäät reiät makuuhuoneen ovessani. Mutta Twiggy, niin ihana... Haluan maalata vastaavan öljyväreillä!

t. Enni

Kommentit

 1. Twiggyn silmät ja huulet on ihanat. Sopii sun sisustukseen hyvin tuo kuva, kiva pikku piriste ja idoli. ♥

  Mulla on taas auton osto harkinnassa ja varsinkin se, kuinka paljon siihen kannattaa sijoittaa... Autohan on aika huono sijoituskohde, kun arvo laskee niin äkkiä... Paljonko maksoit Fiatista, kun ostit sen?

  VastaaPoista
 2. :) Tykkään siitä myös:)

  No auto on maailman huonoin sijoitus :D Auto maksoi about 4000euroa, eli ei kovin paljoa vuonna 2007 ja nyt on myynnissä hieman alta tonnin. Mutta mun auto ei oo enää nii kunnossa, että voisin siitä ihan toimivan hintaa pyytää. Jos ostan joskus vielä auton, niin se tulee olemaan Toyota ja vähintään vuosimallia 2005 :D

  Mitä autoa harkitset? Perheessäni on tuleva autoinsinööri ja nyk. ajoneuvoasentaja! ;)

  VastaaPoista
 3. Heh. :D No nyt yksi tuttu myisi 2003-mallisen Ford Fiestan 3000-4000 eurolla. Tiedän, että kaveri on todella luotettava, niin ei ainakaan tulisi k*setetuksi. :) Hieno Audi sitten joskus aikoinaan, kun euroja kilisee enemmän säästöön. ;D

  VastaaPoista
 4. Niin, se on kyllä kivannäköinen auto! Haha sama juttu, seuraavan auton mäkin hommaan sitten joskus... Ja mitä uudempi, niin tietysti sen parempi. Ettei mene korjauksiin tuhottomasti rahaa :D

  VastaaPoista
 5. Niinpä. Turha ostaa jotain 500 euron autoa, kun korjausten jälkeen hinta on loppujen lopuksi jotain ihan muuta.

  VastaaPoista
 6. Haha, niin.. Tosin mun auto tais olla justiinsa sellainen pieni projekti, joka nyt on seuraavan tutkittavana :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös