Trench coat

Mikä oli eilisen kohokohta? Eräs nuori nainen tuli luokseni ja kehui Guessin laukkuani. Hän kysyi ikääni ja vastatessani katsoi minua, huokasi, ja sanoi hymyillen: "Ihana!" Olin kyllä yhtä hymyä sen jälkeen, vaikka jäikin hieman epäselväksi olinko minä vai laukkuni ihana.

Olin eilen lähdössä juhlimaan tällaisella asulla ja uudella Bershkan trenssilläni, mutta sitten ulkona alkoikin sataa vettä. Vaihdoin takin, mutten enää ehtinyt ikuistaa sitä. Se, joka muuten sanoi, että vaalea väri ei sovi blondeille voi nyt suksia metsään. Mä tykkään mun trenssistä.

Kengätkään eivät olleet mikään ykkösvalinta, mutta en ole saanut kaikkia kokoelmani aarteita vielä uuteen kotiini raahattua. Nuo alla olevat ovat ostos Fuengirolasta Hiperchinosta, eli paikallisesta kiinakaupasta.


trenssi: Bershka / housut: JC / paita: H&M / koru: markkinoilta

Muistini mukaan saatoin päätyä jonkun ihmisen kuvattavaksi eilen. Jollain logiikalla ajattelin, että minä ja mun mangosmoothie olivat niin oiva pari, että valokuva piti saada. Harmittelin, etten ottanut kameraa mukaan, joten eräs avulias henkilö tarjoutui ottamaan kuvan. No se valokuva jäi tietysti tälle henkilölle, joten jos satut näkemään tämän, niin jätä vaikka kommenttia... :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

t. Enni

Kommentit

  1. mä en ole kuullutkaan etteä vaalea ei sovi vaalealle! Hyvin näyttää sopivan! :)

    VastaaPoista
  2. Joo näin mä oon jostain lukenut ja jos en ihan väärin muista, niin se liittyi nimenomaan takkehin... Kiitos!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös