Opiskelijan arjen luksusta

Nyt tuli juuri hyvä tilaisuus postata pienestä hassusta jutusta, joka on pyörinyt mielessäni. Luin juuri erään postauksen, jossa henkilö oli ostanut itselleen todella hienon luksusmerkin penaalin. Ihana idea, joten mulla onkin siihen liittyen nyt hyvin yksinkertainen ja halpa vinkki. Sain pari vuotta sitten lahjaksi Marc Jacobs Lola-hajuveden, jonka mukana tuli pieni meikkipussi ja muuta oheistavaraa. Meikkien sijaan aloin käyttää pussia koulussa penaalina! Se piristää kummasti tylsiä matikantunteja pirteän ulkoasun ansiosta.

Harmi, ettei meikkipussi ole nyt lähettyvilläni, niin en voi ottaa siitä kuvia. Se eroaa kuitenkin alla olevasta hieman, sillä nuo värikkäät terälehdet ovat siinä limittäin ja irrallisina.


Tuon siis sain lahjaksi hajuveden mukana. Olen kuitenkin huomannut myös sen, että kirppareilla ihmiset myyvät aika runsaasti vastaavia kosmetiikkalaukkuja suhteellisen edullisilla hinnoilla. Esimerkiksi ostin kesällä itselleni parilla eurolla varapenaalin, joka ei ole ihan vielä päässyt käyttööni. Kyseessä oli alla olevan kuvan kaltainen, mutta punainen, Givenchy parfums -meikkipussi.


Eli pieni arjen luksusvinkki opiskelijoille olisi tässä. Joku voi miettiä, että sehän on vaan penaali, mutta yhtä lailla niin voi miettiä mistä tahansa muustakin asiasta. :)

t. Enni

Kuvat: täältä & täältä

Kommentit

Lue myös