Onko nyt kesä?

Syyskuun viimeistä viedään, mutta ei kyllä tunnu siltä. Olin tänään kirjaimellisesti läkähtymispisteessä +20 asteen lämpötilassa ja paahtavassa auringossa. On huono idea pukea tekonahkatakki hihattoman paidan kanssa. Erittäin hiostava kokemus...

Pyörin tänään monta tuntia Tampereen keskustassa kaupoista toiseen. Kävin sovittamassa Koskikeskuksessa niitä himoittuja Vagabondin Dee-nilkkureita, mutta koin pettymyksen. Siellä oli omaa kokoani jäljellä, mutta sovittamani pari ei todellakaan ollut hyvä. Kenkä oli varresta aivan liian väljä, eikä pohja tuntunut yhtä pehmeältä kuin viimeksi. Olisiko kyseessä sitten ollut vaan huono sovituksesta löystynyt pari, en tiedä... Mietityttää nyt tilata niitä netistä, jos sattuisi saamaan samanlaiset kappaleet.

Tässä kuitenkin ostoksiani pitkästä aikaa. Jouduin tekemään poikkeuksen H&M:n akryylineuleen kohdalla, koska yhdestäkään kaupasta ei löytynyt edes yhtä hyvänmallista neuletta, jota ei oltaisi valmistettu akryylistä. Neule oli kuitenkin malliltaan juuri sellainen mitä etsin, eikä se ollut tuntumalta ihan sellainen, joka lähtisi heti nukkaantumaan.


Toivottavasti neule ei venähdä pesussa ihan holtittomasti. Uskon kuitenkin, että pienen venymisen malli antaa anteeksi.Koskikeskuksen suurista Miinusviirus-alennuksista huolimatta löysin sieltä vain yhden ostoksen. Se oli tämä huivi, jonka alkuperäinen hinta lähenteli kolmeakymppiä, mutta sain sen eurolla. Parempia kuvia näistä on tulossa varmasti ihan pian paremmassa valossa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

t. Enni

Kommentit

Lue myös