Viikonloppu

Ne eilen postaamat nilkkurit pyörivät mun mielessä vähän turhan tiuhaan. Ehkä mun täytyy ne jossain vaiheessa hankkia. Kävin eilen Jumbossa sovittamassa niitä. Ainoat ostokset hankin kuitenkin H&M:ltä. Kuinka paljon kaipasinkaan kaupoille? Olen ollut Riihimäellä niin eristyksissä, eikä Järvenpäätäkään voi kaupoilla kehua.

Sovittelin varmaan seitsemää paitaa tai mekkoa, mutta päädyin lopulta vain kahteen ostokseen. Löysin alennuksesta kuvissa olevan puuvillaneuleen. Pieni ripaus kašmirvillaa tekee tästä neuleesta mukavan pehmoisen. Kaikki akryyliset skippasin saman tien.

Neule: H&M / kaulahuivi: Lindex / Housut: JC / Bootsit: Pimkie / Laukku: Blanco
Tarvitsen uudet farkut, koska nämä ovat näkyneet kuvissa jo ihan liian usein. Sattumoisin aina julkaisen asut, joissa ovat nämä farkut. Ainiin, eräs lukija kyseli muuten tuon kaulahuivin perään. Näin juuri näitä samoja myytävän Lindexillä taas, joten sieltä saa. :)Nyt jatkan Vagabondien metsästystä. Jos satutte jossain näkemään Dee-mallia yllättävän edullisesti, niin vinkatkaa. Andiamon hinta pyöri siinä sadan euron tietämillä.

t. Enni

Kommentit

 1. Tuo laukku on tosi kiva. Pistää aina silmään kun meen Biancon ohi :).

  VastaaPoista
 2. Vaikea tottua sun usiin hiuksiin, mutta sopii! :)

  murumania.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Henna: Laukku on Blancosta, Espanjasta. Onko Biancossa vai samantyylisiä myynnissä? :O

  Rosa: Haha mulla on itsellä vähän sama ongelma. No kohta jo vaalentelen niitä:) Kiitos:)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi tota laukkua, i love it ! Mä oon pariin otteeseen hipelöinytkin tota Blancossa mut sinne jätin ja kaduttaa. Varsinkin nyt kun näin nää kuvat !

  VastaaPoista
 5. :) Se on ihana! Katselin sitä monesta liikkeestä ja etsin tiettyä väriä, punaisia ja mustia näkyi jokapuolella. Sitten astuin taas uuteen liikkeeseen ja löysin tässä värissä:)

  VastaaPoista
 6. Heipsan Enni! Mitäs neiti valkokuvausexpertille kuuluu=)? En ole hetkeen käynyt blogissasi, ja nyt olet värjännyt hiukset ruskeaksi! Sopii erinomaisesti, sulla toimii päässä sekä ruskea että vaalea!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 7. Hei Ninnis! :) Valokuvausekspertti masentelee syksyä... :D Noei, pitäisi päästä kuvailemaan ruskaa enemmän. Tervetuloa takaisin!

  Kyllä hiusväri pääsi muuttumaan. Tämä on nyt kyllä jo vaalentunut aika paljon alkuperäisestä tummasta. Ehkä vähän kaipaan vaaleaa, mutta muutos on aina hyvästä, tästä on hyvä lähteä vaalentamaan. Kiitos:)

  VastaaPoista
 8. Ihana laukku! Ja munkin mielestä sinulle sopii tosi kivasti myös tämä tummempi hiusväri :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon! :) Tykkään myös tästä tummasta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös