My Guess

Eilisen kuvat katosivat jonnekin bittiavaruuteen, joten ei siitä sen enempää. Tässä siis eilisen asusta sen verran, että olalleni pääsi ensimmäistä kertaa Espanjan tuliainen itselleni. Mietin todella pitkään mustan laukun hankkimista ulkomailta, mutta koska kohdalleni ei osunut halutunlaista, jätin sen seuraavaan kertaan. Tämä hankkimani vaihtoehtolaukku on kuitenkin ihan toista maata.

Vaalea lila ei ole oikein ikinä ollut mun väri, mutta en voinut nyt vastustaa kiusausta. Laukku oli niin tyttömäinen, rusetti ja kaikki! Ja eiköhän sen joku joskus huoli, jos siihen itse kyllästyn. Hintakin oli sen verran alhainen johtuen varmaankin juuri tuosta väristä. Ostin laukun Guessin omasta liikkeestä ja se oli alennuksessa.

Mutta mikäs siinä, kun lila nyt kerran on esillä catwalkilla. Lukekaa lisää esim. täältä.Voi tosin olla, että käyn näyttämässä laukkua suutarilla ja pyydän lyhentämään olkahinaa reilun kymmenen sentin verran.

Jos joku jäi miettimään hintaa, niin se oli 40 euroa. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Miten voi olla noin halpa ja ihana!? ♥

  VastaaPoista
 2. Ei ne ulkomailla oo niin kalliita! Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. No jopas! Ensimmäinen tuon merkin laukku, josta aivan rehellisesti voin sanoa pitäväni. Loistolöytö :)

  VastaaPoista
 4. Guessilla on kyllä suurin osa sellaisia muovihirvityksiä, mutta sitten löytyy tällaisia ihan toisenlaisiakin :) Mutta sitten joihinkin taas ne sopivat. Kuten siskoni ostama koululaukku, se oli jotenkin niin ihanan kitch! :)

  Kiitos! Hihna on vaan hieman liian pitkä mulle, joten jotain sen suhteen täytyy vielä kehitellä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös