Maa elää

Kävin tänään Maa elää -tapahtumassa Järvenpäässä. Himoitsen aina siellä myytäviä makuhunajoita ja marinoituja valkosipuleita. En tosin ostanut mitään, jätin ne vaan silmänruoaksi.

Kävin muuten kotimatkalla ostamassa asuntooni kellon. Otin halvimman, se maksoi vitosen. Sen lisäksi kävin Specsaversilla ja sain sieltä niin hyvää palvelua, että olisi Instrun parempi ottaa siitä mallia. Harmi, ettei silti löytynyt ihan sellaisia haluamiani kehyksiä. Optikko sanoi, että mun kasvoihin sopivia kehyksiä on melkeinpä vaan lasten puolella... Niin, jotain 47 ja allekin oli se mitta, kun kysyin sopivaa kokoa.

Mutta jos hommaan nörttilasit, niin silloin ne saavatkin jäädä hieman isoiksi. Hyvä kompromissi siis. Kunhan kehykset eivät ole ihan mustat, niin ne saattaisivat toimia isompinakin. Löytyisi nyt jo vaan, etsiminen on tuskaa.

Paita: Zara / Pusero: Bershka / Housut: Vero Moda / Bootsit: Pimkie / Laukku: Blanco

Ainiin jaiks. Sain tietää eilen, että harjoitteluraporttini tulee olla tehtynä ensi viikon aikana, jotta Kela hyväksyy opintopisteet. (Kelan takaraja hyväksyntään on kuulemma 15.9?!) Täytyy varmaan aloittaa pikapikaa sen tekeminen.

t. Enni

Kommentit

  1. Lörtsyjä! Ne on ihan mielettömän hyviä!! :)

    http://todellajossain.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. :) Niin ovat, ei kyllä tullut nyt ostettua :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös