Home sweet home

Mä niin vannotin, etten ikinä ota tänne peilikuvia... No, kun nyt joutuu elämään ilman hovikuvaajia, niin tällaista sattuu.

Nyt on ensimmäinen lomanjälkeinen koulupäivä takana ja siihen kuului mm. kaksi tuntia matskua ja kolme tuntia fysiikkaa... Päivän päätteeksi oli digitaalista videota, joka onneksi tuntui sata kertaa mielenkiintoisemmalta kurssilta. Jos vaikka oppisi jotain uusia kikkoja editointiin.

Päivän nasu näytti tällaiselta. Tämän tummansinisen puseron vaihdoin illaksi päälle, kun kävin kyselemässä töitä lähinaapurustosta. Käytössä oli Blancosta hankittu ja koko ulkomaanreissun ajan haaveiltu koululaukku, joka muistuttaa paperikassia.

Housut: Pull & Bear / Pusero: Dunnes Stores / Laukku: Blanco / Bootsit: Pimkie / T-paita: SiskoltaMuutin eilen uuteen asuntooni ja alakerran baarissa oli juuri kotiin tullessani karaokeilta menossa. Se jatkui vielä mennessäni nukkumaan. En voi sietää iskelmää, joten voitte varmaan kuvitella kuinka ärsyttävää oli kuunnella epävireistä örinää, jota ei todellakaan voi kutsua laulamiseksi.

Kahdentoista aikoihin laitoin korvatulpat päähäni ja kuulin vaimeasti jotain balladeja, joihin sitten nukahdinkin. Puoli kolmen aikaan heräsin ensimmäistä kertaa, mutta onneksi oli hiljaista. Siitä eteenpäin nukkumiseni oli todella huonoa ja katsoin kelloa lähes tunnin välein. Päätin nousta puoli seitsemältä kadulla kuuluvien äänien takia. Toivottavasti meluun tottuu ja yöunet tulevat olemaan hieman parempia tulevaisuudessa.


Tänään olen siivonnut ja järjestellyt kämppää. Ylimääräinen WC-paperipidike pääsi käyttöön. :)
Löysin vielä pokkariltani tällaisia kuvia Espanjasta. Seison tuossa keskellä isoa ja uutta tietä, mutta autoja ei kulje. Ihan hassua.

Yhyy, haluan takaisin.

t. Enni

Kommentit

 1. Kiva asu! Kokeilin samantyylisiä housuja H&M ja jäin vielä miettimään niitä :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Sellaiset caprimalliset?

  VastaaPoista
 3. kun totut korvatulppiia niin unen laatu paranee huomttavasti eikä taustaäänet suotta herätä :)

  VastaaPoista
 4. Joo, aika hyvin on pärjännyt joitain päiviä ilmankin, mutta sitten on nämä karaokeillat :D Kuten tänään... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös