Blondista...

Mä tein tänään jotain mun hiuksille, nimittäin värjäsin ne tumman kullanruskeiksi. Mun pitäis kyllä jo uskoa, että mun hiuksiin on mahdollista saada kotiväreillä tasan kaksi eri sävyä, eli kirkkaanvaalea tai tummanruskea. Kaikki värit siltä väliltä on jotenkin mahdoton saada aikaiseksi yhdellä kotivärjäyksellä... Onneksi väri kuitenkin levittyi tasaisesti ja siitä tuli ihan siisti. Tosin tällä hetkellä lookki muistuttaa jotain gootin ja kulahtaneen kotiäidin väliltä.

Ehkä itseruskettava ja pieni meikki pelastavat tilanteen. Oikeastaan olen nyt juuri siinä tilanteessa, mihin halusinkin pyrkiä. Tästä on hyvä lähteä vaalentamaan, sillä jossain tumman ja blondin välillä on se väri, missä viihdyn parhaiten.

Huomenna on siis ehkä odotettavissa kuvia uusilla hiuksilla. Tässä kuitenkin päivän nasut.

paidat: Bershka & H&M / farkut: JC / bootsit: Pimkie


Kävin tänään ystäväni kanssa ostoksilla Riihimäen parhaassa (vaiko ainoassa?) ostoskeskuksessa Atomissa. Mutta missä ihmeessä olivat kaikki nuorille naisille tarkoitetut vaatteet? Mikä valikoima.... Ne vähät tarjolla olleet olivat ihan väärälle kohderyhmälle. Johtuisiko siitä, että Riihimäellä ei näy kaltaisiani nuoria paremman sukupuolen edustajia paljoa? ;) Riihimäellä HAMKin opiskelijoistakin 95% on juuri sitä toista sukupuolta.

Saisko tähän muutosta?

EDIT: KIITOS RIIHIMÄEN H&M (päivitetty 18.9.2012)

t. Enni

Kommentit

 1. Ai mitä, onko sielä niin suuri osa miehiä? No sullahan on hyvät oltavat ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana to "ehkä itseruskettava pelastaa" :) Mulla haalistu tosi paljon sen väri, kun värjäsin sillä 6 asteisella. Eilen hiukset olivat vielä haaleanvaalena ruskeat, kunnes iskin päähäni taas sen 6 asteisen :)

  VastaaPoista
 3. Ansku: Haha;D

  Tanja: Itseruskettava <3 :D Tän värin numero oli muuten 6.3. Niin mustakin tuntuu, että haalenee vielä paljon. Ja siihen oikeestaan luotankin... On tää nyt ihan kiva kuitenkin, niin en lähe heti laittamaan raitoja päähän. Haluaisin vaan jossain vaiheessa sellaisen, että tumma tyvi ja vaaleammat latvat.

  VastaaPoista
 4. Minä värjäsin 6.23 :D Minulla tuli siihen päällihiukseen semmosia vaaleampia "raitoja", kun väri haalistui! Obmre hiuksia täälläkin kaipaillaan, mutta ehkä ensi kesäksi sitten :)

  VastaaPoista
 5. Melkein sama ;)

  Niin... en nyt oo taas ihan varma kyllä mitä haluan :D Joko just liukuvärjätyt hiukset tai sitten vaan vaaleempaa päälle. Raidat olis tietty helpompi tehdä itse.

  VastaaPoista
 6. Kantsii Riksulla käydä myös Citymarketin "ostoskeskuksessa". Se on vähän kauempana mut siellä on Aleksi13, Kappahl ja Lindex ;).

  VastaaPoista
 7. Joo olen käynyt siellä nopeasti kerran joskus vuosi sitten :D Kiitos vinkistä, en nimittäin muistanut että siellä oli Lindex!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös