Sadepäivä ja Feeluniquen tilaus

Ensimmäinen lomapäivä ja vettä tulee välillä kuin Esterin arsesta, joten täytynee pyhittää tämä päivä sisällä olemiselle ja elokuville. Illalla siis leffaan katsomaan Super 8. Pakko nähdä tuo leffa, koska nimestä tulee mieleen perheeni vanhat kaitafilmit.


bleiseri: H&M Conscious Collection

toppi: H&M Fashion Against Aids

chinot: H&M


Sain kuvattua Feeluniquen tilauksenkin. Paketin sisältö oli siis 27 euron arvoinen ja tällaista sieltä tuli. Tigin Bed Head After Party -hiuksiin jätettävä hoitoaine on ihan ykkönen hiustenpidennyksille. Ja Lily Lolon meikin tilasin sävyssä Barely Buff.


Aamulla oli aikaa tehdä itselle taas ripsipidennykset kotikitillä. Aikamoiset lehmän räpsyripset sainkin aikaiseksi, mutta väliäkö tuolla. Ei tarvitse panikoida ripsivärin leviämisen/varisemisen kanssa Espanjassa ja ripset näyttävät silti tältä. Hintaa yhdeksän euroa plus Eyluren liimaputkilo, jonka sain ystävältäni aikoja sitten. Nämä kestävät pienellä huollolla ainakin kuukauden.Ää mikä matkakuume! Saan kai aloittaa jo pakkailun? :)

t. Enni

Kommentit

  1. Oh, ihanat räpsyt. Siis ootko ihan itse tehnyt noi itsellesi? MÄKI HALUUN!

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Joo ostin Seppälästä sellaisen irtoripsi(tupsu)paketin ja liima mulla oli ennestään. Aika helpot laittaa itse. Kannattaa kokeilla! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös