Pertti Palmroth shoes

Itken verta! Katsokaa, mitä löysin tänään kirpparilta... Alle vitosen (muistaakseni?) Pertti Palmrothit. Niin kauniit ja ... niin väärän kokoiset. Miten julmaa??

Otin kyllä kuvan näistä jalassani, mutta jotenkin onnistuin tuhoamaan sen bluetooth-siirron avulla. Joka tapauksessa jos teitä lähimailla majailevia, koon 4½ omaavia henkilöitä, kiinnostavat nämä upeat Pertit, niin suosittelen käymään Eurosetillä.Ja muuten! Järvenpään Helmi-kirpparilla näin myös viime perjantaina Pertit koossa 6½, jotka taas olivat turhan isot mulle. Äh, mikä tuuri.

No, ehkä tällä oli tarkoitus. Nyt jää rahaa siihen kameraan, joka olisi tarkoitus hankkia keskiviikkona. Voin kylläkin jo pahoin pelkästä ajatuksesta laittaa sellainen rahasumma palamaan. Toivotaan, että tämä kaikki on sen arvoista! :D Bye bye Vuitton.

t. Enni

P.s. Jee Potter subilla (taas)!

Kommentit

  1. Ihanat kengät, harmi etteivät olleet oikean kokoiset sinulle :( semmoinen kyllä harmittaa jos tekee huippulöydön, mutta koko on väärä.

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Niin :( Noissa oli just sellainen kapeneva korko, joka Perteissä on harvinaisempaa. Ja muutenkin nahkaa ja niin nätit. ://

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös