Paratiisi

Keskellä ei mitään, pienen patikoinnin jälkeen avautui mulle aivan uusi maailma. Perillä odotti pieni lähdeveden muodostama laguuni, jossa vesi oli niin kirkasta, että pohjaan näki aivan helposti monen metrin syvyyteenkin.

Matka oli kivinen ja välillä tuntui aika mahdottomalta. Ensiksi kuljettiin pientä polkua pitkin kohti vesiallasta, joka tuli ylittää jalan. Sen jälkeen eteen nousi kallio, jonka yli piti jotenkin kiivetä ja samalla pidellä tavaroita ja kameraa toisessa kädessä, kun yritti tarrata kallioon ja saada kädensijaa.

Pahimmista paikoista en voinut ottaa kuvia, koska yhtenä vaihtoehtona olisi ollut tipahtaminen kalliolta veteen kameran kanssa.
Vesi tuntui sopivan viileältä vaelluksen jälkeen. Tuonne olisi voinut jäädä vielä pidemmäksikin aikaa.Ensi kerralla mukaan pitääkin pakata kunnon kengät, joilla pääsee kahlaamaan vedessä perille asti. Kameraa ei kannata ottaa ollenkaan, niin säästyy suurelta vaivalta. Tietysti sitten jää ikuistamatta nämä kauniit maisemat.

Hankaluuksista huolimatta paikka oli silti yksi hienoimmista, joissa olen ikinä käynyt.

t. Enni

Kommentit

 1. Waude, todella upean näköistä! huh!

  VastaaPoista
 2. Voi miten upea paikka, ja miten kirkasta vettä!

  VastaaPoista
 3. U-P-E-A paikka! Ei varmasti harmittanut enää vaikeakulkuinen reitti kun toi paikka tuli näkyviin! 8)

  VastaaPoista
 4. rrrous: Aion todellakin käydä tuolla vielä uudestaan, oli kyllä todella upea paikka!

  Suvi: Joo ei haitannut, usko kyllä sen sijaan ehti loppua jo moneen otteeseen, mutta sisulla eteenpäin ja onneksi vaiva palkittiin ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös