Muutto ja uudet syysbootsit

Muuttoa ja asioiden järjestelyä... Siitä on tämä lauantai tehty. En tiedä, mitä käy blogilleni nyt muutaman viikon ajan, koska sain netin vasta tänään tilaukseen. Oletettavasti se siis alkaa toimia joskus tuossa parin viikon kuluttua... Jos saan internetin ihmeellisen yhteyden toimimaan nopeammin, niin se on sitten todella positiivinen yllätys.

Pakatessa kamoja pääsin myös purkamaan kirpparilla myymättä jääneitä tavaroita. Löysin sieltä tämän Ristomatti Ratian paidan. En tiedä kenen tämä on alunperin ollut, mutta ajattelin kokeilla sitä. Se sopikin pakkaus- ja muuttoasuksi hyvin ja oli kivan väljä. Poikaystävä tosin kommentoi kivasti sanomalla, että miks mulla on yöpaita päällä... Sanoin, että no eipä tarvitse enää illalla vaihtaa vaatteita!

Paita: Ristomatti Ratia / Housut: H&M / Vyö: Äidin vanha


Ja sitten... Sallikaa mun esitellä uudet bikerbootsit syksyksi (ja ehkä vähän talveksikin). Nämä ovat just eikä melkein sellaiset, jotka mun piti Espanjasta löytää. Olisin mieluiten ottanut tällaiset kylläkin nahkaisina, mutta tällaisten vastaavien hinta ei silloin olisi mahtunut budjettiini. Nämä saavat siis kelvata, koska ainakin ulkonäöllisesti ovat juuri sitä mitä hain. Löysin nämä Pimkiestä ja hintaa oli vähän reilu kolmekymppiä. Tässä linkki kenkiin Pimkien nettisivuilla.

Mitäs pidätte?
Pysykää kuitenkin kuulolla, yritän päästä taas postailemaan mahdollisimman pian! Yritän jotenkin järjestää huomenna aikaa ajastetun postauksen tekoon, mutta en lupaile mitään. Lähden huomenna Tampereelle loppulomakseni ja torstaina alkaakin sitten jo koulu Riihimäellä.

Nyt siis loman viettoon ja leffailta käyntiin.

t. Enni

Kommentit

Lue myös