Kesäloma

Tänään se mun loma nyt alkoi! Aamulla ennen seitsemää oli vielä hieman nuutunut olo alle kuuden tunnin yöunien jälkeen, mutta kyllä se parani töihin päästessä. Iltapäivällä en edes olisi millään malttanut lähteä kotiin, koska tuli niin haikea olo.


Paita: Kirppis / Chinot: H&M / Ballerinat: Seppälä


Ja pidettiin myös läksiäiskahvit... Kiitos tuhannesti työpaikalleni työharjoittelumahdollisuudesta. Oli ihan mahtavaa!


Myöhemmin kotona vaihdoin ylleni eri paidan, jossa sitten loppuillan vietinkin.


Aurinkolasit & Chinot: H&M / Paita: kirppis / Espadrillot: Fafala / Laukku: Jimmy Choo for H&M
Kävin tänään ruokatauolla Kampin alakerrassa olevassa Fafala-kenkäkaupassa. Luin Metro-lehdestä aamulla, että siellä oli "ota kaksi, maksa yksi -päivät", joten päätin pikaisesti käydä katsomassa valikoimaa. Kaupasta tuli mieleen tyypilliset ulkomaalaiset edulliset kenkäkaupat, joissa laatu ei ole mitään kummoista, mutta silti sieltä löytyi yllättävän nättejä kenkiä.

Löysin sieltä tällaiset espadrillot, joita olen etsiskellyt jo tovin. (Enää en muuten osta mitään ennen reissua.) Toivon sydämeni pohjasta, että nämä olisivat seuraavat luottokenkäni, jotka eivät hierrä jalkojani rikki. Saan rakot liian helposti kaikista mahdollisista kengistä kesäisin. Toiset ostamani kengät otin oikeastaan vaan siksi, että sellaiset sai samaan hintaan (22,90 e / kahdet kengät). Laitan niistä kuvaa myöhemmin, mikäli ne eivät hankaa jalkojani pilalle kuvien ottamisen aikaan.

Mitäpä suunnitelmia teillä on nyt viikonlopulle? Mulla ei ole huomiselle vielä mitään tiedossa, joten saan nauttia pitkistä yöunista. Siis hauskaa viikonloppua kaikille!

t. Enni

Kommentit

Lue myös