Espanja

Käytiin eilen eläinpuistossa. :)

Muuten kivaa, mutta elokuun auringossa ei monikaan eläin liikkunut, vaan tyytyi ennemminkin varjossa makoiluun. Kävin Selwo Aventura -puistossa viimeksi joskus kymmenen vuotta sitten ja muistin paikan olevan hieman erilainen. Tietysti lapsin silmin kaikki näyttää aina hienommalle.

Oli siellä silti ihan antoisaa, aurinko paistoin ja lämpöä riitti. Kameralle oli käyttöä ainakin joidenkin aitausten kohdilla. Ei silti ollut hyvä kuvata, aurinko paistoi siihen nähden liian kirkkaasti ja eläimet olivat asettuneet melkein aina puoliksi tai kokonaan varjoon.
Tässä vielä kuva paratiisista, eli Barranco Blancolta.Tänään käytiin rannalla ensimmäistä kertaa. Hurautettiin mopolla Funegirolasta Torremolinoksen "kesämökillemme" katselemaan tuttuja paikkoja. En ole oikein rantaihminen, joten en ole aiemmin rannalle eksynyt, mutta pitihän sitä silti käydä tutuilla kulmilla katsomassa, että mikä oli muuttunut.

Nyt kuvaamaan Cocoa auringonlaskuun. Ja ylihuomenna olisi tarkoitus lähteä kotiin...

t. Enni

Kommentit

 1. Voih mitä kuvia! :) Tuo seepra on jotenkin niin liikuttavan suloinen. :D Tajuttoman kirkasta muuten tässä viimeisessä kuvassa tuo vesi! Huoh..

  VastaaPoista
 2. Joo :D

  Niin se oli, katselin eilen jotain kuvia itsestäni ja näin ihan varpaisiini asti vedessä. Ja kun katselin viiden metrin syvyyteen, näin pohjan. Ihan uskomatonta!

  VastaaPoista
 3. Oot niin kaunis ja nää sun kuvat on niiiin hyviä. Toi seepra on ihana!

  VastaaPoista
 4. :) kiitos. Joku juttu vaan nyt, kun kaikki kuvat sattuvat olemaan pää alaspäin ;DD

  VastaaPoista
 5. Ihanaa reissun loppupuolta, nauti nyt sit aurinkoa varastoon :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, näytät jotenkin ihan hehkuvan :)

  VastaaPoista
 7. :) Voi ei, mä punastun! :D Kiitos:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös