Yves Rocherin kabuki

Olen nyt muutaman päivän kokeilun jälkeen ollut melko tyytyväinen Lily Lolon meikkeihin, joten ajattelin hankkia kunnon kabukin, jotta saan pöllyävän meikin levitettyä tasaisesti ja kivuttomasti. (Voisin melkein verrata H&M:n puuterisivellintä miesten partakarvoihin...) Ja koska en vielä ollut ihan niin tyytyväinen meikin peittävyyteen, haluan kokeilla josko kunnon siveltimellä saan paremman tuloksen.

Kaikista yksinkertaista olisi tietysti hankkia Lily Lolon oma Super Kabuki samasta paikasta, josta muutkin tuotteet tilaan. Mutta koska olen pihi, haluan hankkia sen vielä halvemmalla. Ja luin myös jostain, ettei se merkin oma kabuki nyt niin ihmeellinen ole, karvaa irtoaa kyllä.

Joka tapauksessa löysin *Yves Rocherin sivuilta melko hyvän kandidaatin, jonka ajattelin hankkia. Hinnassa säästän muutaman euron ja postitoimituskulut. En kuitenkaan ole vielä tilaamassa lisää tuotteita Lily Lololta, vaan vasta sitten kun olen täysin varma tuotteen soveltuvuudesta itselleni.


Tässä siis kabuki, joka mun oli Tamperevisiitillä tarkoituksena hankkia (13,90€). Tarkoituksena oli myös katsoa siveltimen laatu ja pehmeys ennen ostopäätöstä. Mutta kun olin menossa käymään Yves Rocherin liikkeessä Hämeenkadulla tajusin, että sehän paloi viime syksynä! Koko liikettä ei tietenkään ollut siinä, koska ko. palostahan aiheutui aivan suunnattoman suuria tuhoja.

Niinpä jäi kabuki saamatta ja Lolot testaamatta. Eikä siis sitä postaustakaan vielä tule. Onneksi Helsingissä Forumissa on Yves Rocherin liike, josta saan toivon mukaan huomenna oman siveltimeni.

t. Enni

*Syvälinkki

Sisältöyhteistyö
Kuva: *Yver Rocher

Kommentit

 1. Käyppä kokeilemassa The Body Shopin kabukia! Sitähän on monet hehkuttanu ja se oli ihan superpehmeä :)

  VastaaPoista
 2. Olen käynyt kokeilemassa:) Hinta on kalliimpi kuin Lily Lolon tai Yves Rocherin, se maksaa 19,90e, eikä kaupan testeri sitten edes niin pehmeältä tuntunut, kuin olisin olettanut... :/

  VastaaPoista
 3. Itsekin tuputtelen kabuki-siveltimellä BareMineralsin mineraalimeikkipuuteria naamaani, ja mun kabuki on Kicksistä ostettu. Se ei ehkä ole tuota miesten partakarvat -luokkaa, mutta pikkuisen ikävästi kuitenkin nipistelee. :/ Haluisin ihan BM:n oman kabukin, mutta sen hinta lähenteli 40, vai jopa 60 euroa. :( Muutenkin käytän mineraalimeikkipohjaa vaan kesällä ja muuten nestemäistä meikkivoidetta, niin menköön nyt ainakin tämä kesä tolla kicksin kabukilla! :DD

  VastaaPoista
 4. Kattelin sitä Kicksin kabukia kans, mutta kävin ostamassa sen Yves Rocherin luonnonkarvakabukin kun sain sen tosi edullisesti,(reilu 10e). Kirjottelen siitä lisää huomenna, mutta näin nopeasti sanottuna olin melkeinpä tyytyväisempi keinokuituiseen poskipunasiveltimeenikin. Tai ehkä sen käyttö vaatii opettelua. Sileä se on ku mikä, mutta tuntuu ettei päästä tarpeeksi meikkiä kasvoille. Sain pistää monta kertaa enemmän kerroksia kuin viime testikerroilla eri sudilla.

  Onko se BM:n kabuki luonnonkarvaa vai keinokuitua? Se Body shopin kabuki ilmeisesti on kuitua, mutta sitä on kehuttu todella paljon! Kannattaa miettiä sitäkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös