Yves Rocher

Mihin päivä katosi? Tänään olen vaan laittanut kirppiskamoja valmiiksi, vaikka luulin ehtiväni ottaa rennosti koko loppupäivän. Pääsin kyllä töiden jälkeen käymään Nina's-liikkeessä katselemassa upeita kenkiä. Kaikki tosin jäivät sinne... Zarastakaan ei lähtenyt mitään mukaan tällä kertaa.

Tässä kuitenkin se paljon puhuttu kabuki, jonka ostin *Yves Rocherilta. Sattui juuri sopivasti, sillä heillä oli alennukset menossa ja ne koskivat poikkeuksellisesti myös tarvikkeita. Sain siis *kabukini (alkuperäinen hinta 13,90e) -20 % alennuksella, jolloin hintaa jäi reilu kymppi. Samalla liityin kanta-asiakkaaksi ja sain uuden alennuskupongin. Kaikki nämä + muutama muu oheistuote oli kassiin. Ihan hauska juttu, saanpahan opiskelijaboksini kylppäriin jonkinlaisen toilettilaukun. En yleensä välitä mistään krääsästä.

En kyllä tiedä mitä käyn vielä alennuskupongilla hakemassa, koska Yves Rocherin kosmetiikasta en ole niin vakuuttunut muiden kommenttien perusteella. Ellei siellä ole sitten joku aivan älyttömän hyvä tuote, josta en ole ikinä kuullutkaan?


Mitä tuohon luonnonkarva-kabukiin tulee, niin en ole vieläkään ihan varma siitä. Tuntuu, että se imaisee paljon enemmän mineraalimeikkiä itseensä kuin keinokuituinen suti. Luulin sen olevan aivan toisin päin, nyt meikkiä ei tunnu jäävän ihoon ollenkaan. Lily Lolon meikkipohjan tehokin on jotenkin heikentynyt, koska se ei peitä niin paljoa. Mutta suti itsessään on todella pehmeä ja tiivis. Tavallisen poskipunan ja Lily Lolon aurinkopuuterin sillä saa levitettyä oikein nätisti.

Täytyy kuitenkin jatkaa vielä kokeilua ja viikonloppuna yritän siitä sitten postailla.

t. Enni

 *Syvälinkki 

Sisältöyhteistyö 
Kuva: *Yver Rocher

Kommentit

Lue myös