Uutta kämppää katsomaan

Voi luoja, nyt on ehkä jo liian kuuma! :D Käytiin salilla ja noin 15 minuutin juoksun jälkeen totesin, että I'm done. Eikä pelkästään se, että kuumuus vie voimia. Ei liian kuumassa vaan pysty urheilemaan. Coco sen sijaan jaksaa...Olen menossa ensi viikolla katsomaan uutta opiskelijaboksia. Koska on aika todennäköistä, että pääsen siihen asumaan, olen jo hankkinut joitain tavaroita uuteen pikkuasuntooni. Kaikki suuret kalusteet otan kylläkin vanhasta huoneestani ja muilta ihmisiltä saatuina lahjoituksina. Pyöreä koivuinen ruokapöytä löytyi vanhalta koulukaverilta.

Kävin kuitenkin pari päivää sitten Jyskissä hakemassa vaaterekin, jollaista olen katsellut jo jonkin aikaa. En vaan ole saanut aikaiseksi hankkia sellaista, mutta koska Jyskissä näytti nyt olevan niin halpa tarjous, hain sen sieltä itselleni. Toivottavasti kaikki ruuvit ovat paketissa mukana ja saan sen pysymään pystyssä. Kymmenen euroa on aika hyvä hinta kertomaan sen, kuinka laadukas tällainen tuote voi olla.

Samaten löysin eilen kaksi ihanaa koristetyynyä Tarjoustalosta. Seuraavaksi suuntaan H&M:n home -valikoimien pariin.Vielä pitää kaikkien muiden asioiden ohella ostaa kasa kodin arkitarvikkeita, mutta mitään erikoisen hienoa kotia en siitä aio tehdä, enkä varmaan osaisikaan. Mulla on jo yksi asunto, jossa majailee mm. mun maailman täydellisin ruskea-beige kulmadivaani, jonka sain ylppärilahjaksi. Sen raahaus ylimmästä kerroksesta alas ilman hissiä on sen verran tuskainen kokemus, että tyydyn nyt ihan vaan tavaralahjoituksiin. Ehkä sitten seuraavaan kotiin.

Onko kenelläkään muuten kokemusta näistä H&M:n kodintuotteista, että ovatko kestäviä tms.?

t. Enni

Kommentit

 1. Voi mikä ihana koiruus! En saisi nähdä tuollaisia kuvia.. Koirakuume liian kova jo muutenkin! :D

  VastaaPoista
 2. hihi, niinpä! :D Tuo hauva kylläkin lähtee mun porukoitten mukana ulkomaille asumaan alle kahden viikon päästä... Voit vaan kuvitella mikä ikävä mulle jää ://

  VastaaPoista
 3. Meillä on jatkuvassa käytössä H&M:ltä hankitut keittiöpyyhkeet ja hyvin ovat kestäneet ainakin tähän asti (reilusti yli puoli vuotta).

  VastaaPoista
 4. ok, kiva kuulla! :) Pitää käydä joku päivä kattelemassa valikoimaa, en taida jaksaa netistä tilata niitä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös