Sum 11

Pari kesäkuvaa!Siihen eiliseen kamerakuumeeseen lisäten vielä... Ajattelin ostaa kameran Suomesta jo ensi viikolla, mutta hyvällä tuurilla sen saattaisi saada parisataa euroa halvemmalla Espanjasta. Tietty takuujutut tulevat tässä heti ensimmäisenä mieleen.. Voikohan kameran viedä esim. valtuutettuun huoltoon maasta riippuen? Näitä pitää vielä selvitellä. Ja tietysti ottaa selville, onko kameraa edes tällä hetkellä myynnissä missään näihin tarjoushintoihin, vai onko ne jo kaikki loppuunmyyty.

Nyt pyhitän illan telkkarille ja Gossip Girlille. Viikon salitauon jälkeen voin sanoa, että ei ollut helppo salipäivä tänään. :)

t. Enni


Kommentit

 1. Wow, aivan mahtavia kuvia! Luontoa on ihana kuvata!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Täysin samaa mieltä!

  VastaaPoista
 3. Jos on jonku ison merkin kamera niin luulis onnistuvan. Ma olen Australiasta ostetun Nikonin saanu huolletuksi suomessa takuuaikana. Noilla isoilla merkeille lukee siella takuuvihkosessa maakohtaiset yhteystiedot. Pienemmasta merkista saattaa joutua lahettamaan ulkomaille korjaukseen.

  Nii ja tosi hienoja noi kuvat, vaikka sudenkorennot onki ihan kauhean pelottavia

  VastaaPoista
 4. Canonin kamera on hankinnassa. Näyttäs kyllä, että ostankin Suomesta, kun oli suurimmasta osasta kaupoista loppu se kamera...

  Kiitos! Mä kans vähän pelkään sudenkorentoja, ne kai voi pistää? :D Olin kyllä tosi lähellä sitä, kun kuvasin, mutta linssin läpi ei nähnyt koko totuutta. Poikaystävä vaan sanoi, että varo, oot jonkun tuuman päässä! ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös