Me & Marc O'Polo

Nyt alkaa lomakuume nousta jo päivä päivältä. Töitä jäljellä huomenna vielä kaksi viikkoa ja sitten se on hasta luego! Tässä kuitenkin päivän konttorirotta-asu, olkaatte hyvät! Päällä oli tutulta saatu Marc O'Polon jakku ja uudet kahden euron alennusarskat H&M:ltä.

Oli kyllä todellinen onni, että tämä alla oleva bleiseri ja toinen aiemmin mainittu Espritin jakku sopivat mulle. Kiitos siitä hänelle, nämä istuvat ihan täydellisesti ja ovat aivan ihania!

Jakku: Marc O'Polo / Housut, balleriinat ja aurinkolasit: H&M / Tunika: ShanaTöiden jälkeen ahersin taas kirppiskamojen kanssa ja hinnoittelin myyntiin meneviä tuotteita. Sekaan mahtuu vaikka mitä vaatteista vahvistimiin. Nyt näyttäisi jo suurin osa olevan hinnoiteltu, joten eipähän tuhlaantunut koko viikonloppua siihen.
Unohdin muuten mainita eilen tästä ihanan tuoksuisesta kosteusvoiteesta, jonka sain kaupan päälle Yves Rocherilta ostaessani kabukin. Pääsi käyttöön saman tien.

Kävin tänään töiden jälkeen Sokoksella, koska mun piti hankkia Klippoteketin kuivashampoo. Olen lukenut siitä niin paljon hyvää, että taidan testata ihan virallista kuivashampoota oman luottotuotteeni Talquistinan sijaan. Sattumalta Sokoksella olikin alet menossa ja ko. tuote oli alennuksessa (3,90 e). Tietysti joka ikinen puteli oli kaupasta loppu, mutta löysin tämän saman merkin hiuslakan samaan hintaan. Jään kyllä odottamaan sitä kuivashampoota, koska se kuulostaa niin täydelliseltä hiustentuuheuttajalta. Ja mikä hinta!

Onko teillä kokemusta tuosta kuivashampoosta?Nyt saunomaan!

t. Enni

Kommentit

  1. itse käytän tota kyseistä kuivashampoota, toimii!

    http://sebastianclothing.blogspot.com/2011/06/kokeilussa-kuivashampoo.html

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, mistähän saisin äkkiä omani?? :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös