Lily Lolon testailua ja mustikoita

No nyt sitä Lily Loloa! Olin aamulla vielä vähän turhautunut meikkipohjan peittävyyteen. Testasin kuitenkin ensin vain vaaleinta sävyä. Vasta kun tajusin koittaa ihan hieman tummempaa ja kellertävämpää sävyä sain pohjasta oikein kivan. Olen aika varma, että laitan Lololta tilaukseen isomman purkin ihan pian, jotta ehtii sitten Espanjaan mukaan.

Paitsi, että jotain tapahtui kun nenästä tuli ihan hieman harmaa! :D Ilmeisesti mun pohjustus- ja levitystaidoissa on vielä jotain outoa ja kaipaisinkin siihen hieman apua.


Tästä lähdettiin:


Sitten ihmeaineita kehiin, jotta saadaan tasainen ja kaunis iho aikaiseksi. Alla Lily Lolon sävy Barely Buff. Toinen tilaamani näyte oli Blondie-sävyä, mutta luulen sen olevan hieman liian vaalea iholleni.Sitten oli vuorossa aurinkopuuteri, josta tilasin myös näytteen. Tällä saa myös aivan mielettömän ihanaa hohdetta kasvoille. Sävy, jonka tilasin oli Waikiki.

Alla olevassa kuvassa on myös hieman poskipunaa.


Ja viimeiset rutiinit, silmät, ripset ja kulmat, niin johan aletaan näyttää ihmiseltä! Pinkki huulikiilto on myös uusi, ostin sen Tampereelta H&M:ltä viime lauantaina.


Yksi todella hieno juttu tässä on, sillä tämä kestää paljon tavallista meikkipohjaa paremmin kasvoilla. Esim. tämän päivän keskilämpötila oli jotain +28 astetta ja kävin poimimassa mustikoita. Niin, mustikoita! Voitte vaan kuvitella millainen olo oli, kun farkuin, kumpparein ja pitkähihasella paidalla varustautuneena keräsin mustikoita kosteassa ja kuumassa metsässä auringon paistaessa. Kerrasto oli päällä hyttysten takia. Mutta taisi hyttysillekin olla nämä lämpötilat liikaa... Aivan mahtavaa silti, näytin vielä pari tuntia sitten siltä kuin olisin juuri tehnyt meikin.

Mutta nyt kun puhe tuli mustikoista, niin tässäpä niitä! Ei ollut ihan niin hyvät apajat, kun mitä kuvittelin. Pieni palsta kuitenkin löytyi ja keräsimme sieltä jonkun verran mustikoita.

Kävin viimeksi mustikassa varmaan melkein kymmenen vuotta sitten Rovaniemellä, kun lapsuudenystävieni kanssa teimme mustikkapiirakkaa. Siellä ei tarvinnut kuin kävellä takapihalleen Syväsenvaarassa ja hetken päästä oli mustikat kerätty piirakkaa varten.Se siitä kevyemmästä ruokavaliosta... No oli joka tapauksessa ihan älyttömän hyvää! Täytyy päästä taas pian keräämään lisää mustikoita.  :)

Hyvää viikonloppua, kohta loma!

t. 2 vk töitä jäljellä.

Kommentit

  1. Hyvältä näyttää tuo Lilylolon mineraalipohja! Itse oon käyttänyt baremineralssia ja ollut siihen kans kyllä tyytyväinen. Ihan erilaisen lopputuloksen saa kun meikkivoiteella. :)

    VastaaPoista
  2. Joo! :) En ole itse kokeillut tuota BM:n meikkipohjaa, koska luin jotain juttua siitä siinä olevasta yhdestä ainesosasta, joka saattaa aiheuttaa allergiaa! Kyllä kiinnostaisi silti kokeilla, koska sehän tekee ihosta sellaisen hohtavamman. Muuten olen kyllä tykännyt, on niin paljon kevyempi olo kuin normaalia meikkivoidetta käytettäessä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös