Kenkiä mulle!

En vaan osaa päättää! Nyt saisi niin edullisesti alennuksista nahkaisia talvikenkiä, että jestas sentään. Kaikissa vaan tuntuu olevan jotain vikaa, ettei sitten tilaus kuitenkaan lähde ostoskoria pidemmälle.

Näitä kahta oikeanpuoleista olen jo pidempään ajatellut. Ylin oikealta (River Island Hollis Ankle Boot With Buckles) olisi muuten ykkönen, jos kengänsuu olisi yhtään leveämpi. Nyt yhtään leveälahkeisimmilla farkuilla ne eivät toimisi.

Sen alla olevat (Steve Madden Texic Boot) -saappaat olisivat taas aivan upeat ja edulliset nahkakengät. Ne irtoaisivat reilulla viidellä kympillä! Tietysti tässäkin on mutta... Googlailin ja ilmeisesti koot heittävät aika lailla. Lisäksi bootsien pohjat olivat melkein kokonaan sileät, joten näillä ei sitten lumessa kävellä. Kaiken tämän lisäksi nahkaremmejä oli moitittu hieman halvan näköisiksi. No, mutta ovathan ne kuitenkin nahkaa...


Ylä vas: Steve Madden Rusttik Boots / River Island Hollis Ankle Boot With Buckles /
River Island Sheena Fleece Lined Low Heel Ankle Boot / Steve Madden Texic Boot

No sitten päästään näihin ylinnä vasemmalla oleviin Steve Maddenin korollisiin (Rusttik Boots) saappaisiin. Muuten mulleheti, mutta en ehkä halua näin korkeaa korkoa talvikenkiin.

Viimeisenä vuorossa olisivat siis taas yhdet River Islandin saappaat (Sheena Fleece Lined Low Heel Ankle Boot). No mikä näissä ärsyttää? Kärki kaartaa lievästi kohti taivasta ja mielestäni tekoturkki rajoittaa kengän käytön melkeinpä kokonaan talviaikaan. Korko taas on ihan sopiva ja värikin miellyttää.

Mikä siis on lopputulos? Eh apua, en tiedä!

Ja sitten vielä olisivat tietysti nämä överisöpöt korkkarit Irregular Choicelta! Pyöreä kärki ei ole tällä hetkellä kovin ajankohtainen, mutta kyllä ne vielä tulevat.
Irregular Choice Flicker Flack Polka Dot Mid Heel Shoes

Apua! Mitkä te näistä valitsisitte?

t. Enni

Kuvat: Asos

Kommentit

 1. Ei ainakaan noita irregular choiceja. Ne on niin sikanatteja kenkia, mutta ihan kauhean huonoja jalassa. Siis pelkka parin minuutin kokeilu kertoo, ettei niilla parjaa. En tajua miks semmosia kenkia edes suunnitellaan!

  VastaaPoista
 2. Häh ai oikeesti? Noissahan on tosi tukevan näkönen ja siedettävä korkokin?

  VastaaPoista
 3. I'm sure subscribing. Good stuff on this weblog!! I'm going to promptly take your rss feed.
  Gives thanks!
  Feel free to surf my web blog Best male enhancement pills

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös