Jes, viikonloppu

Onhan se tämäkin tapa kuluttaa Suomen parhaat kuukaudet. Tietokoneella töitä tehden. :)

Suureksi ilokseni sain pidettyä tänään etäpäivän, joten aamulla sain nukkua hieman pidempään. Ja olin osan päivästä ulkona auringossa läppärin kanssa. Tässä työpäivän piriste, ehkä maailman turhin vekotin: USB-cooler & warmer! Oli ihan pakko testata miten tee pysyi lämpimänä, ja toimihan se.
Kävin tänään työpäivän jälkeen ensimmäistä kertaa aleostoksilla kaupungilla. Mukaan tarttuivat tennarit ja varvassandaalit ja lahjakortilla vielä yksi huivi. Hain myös H&M:n paketin. Mitään en ole vielä ehtinyt avata, koska työpäivän ja pikashoppailun jälkeen kurssi kääntyi kohti Korsoa. Siellä menikin ilta hyvässä seurassa ja erityisen hyvän ruoan parissa. Harmi, että sain juuri siellä ollessa kutsun tyttöjen illanviettoon, mutta mulla oli vielä niin paljon muutakin ohjelmaa sovittuna, etten sitten voinutkaan osallistua.

Kaiken tämän ohella olen aivan rättiväsyntyt. Olo on nyt sellainen, että nukahdan pystyyn.

Laitetaan siis huomenna vähän ostoksista kuvia! :)

t. Enni

P.s. Jos tekstini kukkii virheitä, pahoittelut. Laitetaan väsymyksen piikkiin. (Unohdin näköjään lisätä yhden kuvankin.)

Kommentit

 1. En ole tiennytkään tommosesta kapistuksesta! Pitäisi varmaan hankkia itselleenkin. Tee ehtii aina jäähtyä kun unohdun naputtelemaan koneelle. :D

  ps. tutunnäköinen kuppi, minulla taitaa olla tuota samaa sarjaa kaapissa. :)

  VastaaPoista
 2. Tuolta hommasin http://www.teknikmagasinet.fi/ :D Se vastaavasti myös jäähdyttää!

  Joo Primaveraa;)

  VastaaPoista
 3. Hah, mikä laite! Pakko varmaan hankkia itellekin tuollainen :)

  VastaaPoista
 4. Hihih, tekniikkavärkkejä jos jonkinmoisia=D

  <3Ninnis

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös