Hövding - Näkymätön pyöräilykypärä

Törmäsin netissä mielenkiintoiseen juttuun, eli Hövdingin näkymättömään pyöräilykypärään. Kyseessä on ruotsalaisten suunnittelema kypärä, joka näyttää kaulurilta. Tässä on mielestäni aivan järjettömän hieno idea ja toteutus! Kypärä täyttyy ilmalla onnettomuuden sattuessa auton turvatyynyyn tavoin ja muodostaa pään ympärille hupun jättäen näkökentän avoimeksi.

On hienoa, että näinkin arkisista ja tärkeistä asioista saadaan suunnittelun ja muotoilun avulla jotain aivan erilaista kuin mihin on totuttu. Vaikka pyöräilykypärät ovat mielestäni hieman yleistyneet viime vuosina erityisesti nuorten aikuisten käytössä, niin on hienoa, että saadaan silti uudenlaisia ratkaisuja, jotka ehkä saavat pyöräilykypärän suosion kasvamaan vielä hieman lisää.


Tässä kuvakaappauksia Hövding.com -nettisivuilla olevista videosta, joissa näytetään miten airbag-kypärä kolarissa oikein käyttäytyy.Tässäkin on tietenkin se mutta. Hienossa designissa on yleensä myös sitä hienompi hinta. Tässä se on 3000 SEK, eli reilu 300 euroa. Hieno se on silti.

t. Enni

Kuvat: Hövding

Kommentit

 1. Blogissani on sinulle tunnustus, käy kurkkaamassa!

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 2. Vau, tällainen olisi hieno! Mutta tosiaan, hinta on ehdottomasti tässä se miinuspuoli. :/

  VastaaPoista
 3. Niin:/ Ehkä joskus tulee jotain vastaavia edullisempia... ;D

  VastaaPoista
 4. Ehkä... nythän hintaa on enää 480€...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Desing maksaa! :D Sanotaan siis, että ehkä joskus tulee jotain vastaavia halpakopioita ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös