Feeluniquesta Lily Loloa ja Tigiä

Tällaista mulla olisi Feelunique.com -ostoskorissa odottamassa, mutten ole vielä saanut aikaiseksi naputella lähetystä valmiiksi... Mulla taitaa olla kohta tulossa niin iso menoreikä rahan suhteen, että pienetkin ostokset hirvittävät. Tuo meikkivoide on kuitenkin ihan pakko saada, koska aiemmin tilaamani testerin mukaan se on todella paljon riittoisampaa kuin mun nykyisessä käytössä olevat nestemäiset voiteet. Pidemmän päälle siitä tulee siis säästöä. Ja olen muutenkin ihan tarpeeksi vakuuttunut sen toimivuudesta.

Samaten hiustenpidennykseni (tai tuuhennokset) kaipaavat nyt pikaisesti kosteutta ja silikonia. Tämä ehkä maailman kyseenalaisin purkki ja sen sisältämä hoitoaine on ehkä paras tuote, jota hiustenpidennyksiin olen ikinä laittanut.
Eikä tilauksen loppusummakaan nyt mikään hirvittävä ole, puntina tilatessa kurssi antaa loppusummaksi noin kolmekymppiä euroissa. Siis saman verran, mitä tuo pieni Tigin hiuksiin jätettävä hoitoaine suunnilleen Suomessa maksaa. Postikulujakaan ei nyt tule, vaan lähettävät tuotteet ilmaiseksi.

Joo, ehkä laitan huomenna tilauksen menemään ja itken tyhjää tiliä myöhemmin.

P.s. Tässä kirppispöytä Järvenpään Eurosetillä! (Kuvat surkeita ja surkealla kännykällä otettuja...)t. Enni

Kommentit

 1. "Herkullisen" näköinen kirpparipöytä. Tuota olisi kiva päästä tonkimaan. :)

  Innostuin Feeluniquesta vasta vähän aikaa sitten, kun aiemmin käyttämäni brittiläinen nettikauppa nosti hintoja todella paljon. Olen tilannut tuolta mm. vartalovoiteita ja suihkugeelejä. Ninan ihana vartalovoide taidettiin lopettaa, mutta tuolta sitä vielä löytyi, joten oli pakko laittaa tilaus menemään.

  VastaaPoista
 2. :) haha kiva kuulla!

  Feelunique on kyllä hyvä kauppa ja aika edullinenkin. Pitää vaan muistaa se, ettei tilaus ylittäisi sitä maagista eurorajaa. Multa lähtee yleensä tilaus noin puolen vuoden välein ja Tigin tuotteita tilaan useimmiten.

  Tarkoititko Nina Ricciä?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös