Set Fire to the Rain

Käytiin vielä tänään pyörähtämässä lentokentällä katsomassa koneita, kun jossain vaiheessa näytti siltä, että koneet laskisivat näköalakallion yli. Aurinkokin paistoin lähtiessä ja lämpöä oli +20 astetta. Perillä ei sitten enää paistanutkaan ja tuuli oli aika vilpoisa. Ei siellä kauaa voinut olla.

Mulla oli päällä uusi neljän euron pitsitoppi. Tilasin samanlaisen myös mustana, mutta se taitaa lähteä palautukseen. Onhan se halpa joo, mutta ääh. Pitää nyt katsoa.Kiva kalkkilaivan kapteeni! :D Ja mä todellakin tarvitsen uudet, hyvät ja ennen kaikkea kestävät ballerinat, koska näköjään ovat nuo viimevuotiset kankaiset päässeet kulahtamaan. Ne yhdet Pertit olisivat niin kivat...

Ainiin, olette varmaan jo aika moni kuulleet tämän biisin, mutta huhhuh. Kuuntelen tätä nonstopilla koko ajan. Joku henkilö oli kommentoinut videoon, että hänen ensimmäisessä tatuoinnissaan tulee lukemaan: "Set Fire to the Rain". Aivan ihana laulu.Todella hyvät juhannukset vielä kerran kaikille, pitäkää hauskaa ja saunokaa paljon!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös