Omppupuu tähtäimessä

Tänään aamulla sain meikkailtua mustelmaa (aiheuttajana pahamaineinen frisbeegolf) vihdoinkin uudella Joe Blascon Blue Neutralizer -putelilla. Vaihto Sokoksella onnistui todella näppärästi, lukuun ottamatta erästä jonon ohi kiilannutta asiakasta. Jonosta seuraavana olin tietysti menossa viereiselle avatulle kassalle, kun eräs nainen kiilasi eteeni. Vaistomaisesti huomautin hänelle asiasta sanoen: "Anteeksi, mutta taisi olla vuoroni." Hän vastasi: "Mulla on vähän kiire..." En oikein tiennyt, että olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, sillä kenellä nyt ei olisi kiire johonkin? Vastasin kohteliaasti, että oma junani oli lähdössä noin seitsemän minuutin kuluttua, ja ettei hän ole ainoa kiireessä oleva. Sanoin myös, että ehkä ensi kerralla hän muistaa tämän tilanteen. Jäin kuitenkin jonottamaan kiltisti kassaneitien hihitellessä.

Mutta itse asiaan, sillä aika hyvin sain peitettyä tuon mustelman. Näkisittepä sen vaan naturellina...

Meidän pihalla muuten kukkii todella kaunis koristeomenapuu. Se on itselleni aina varma kesän merkki, sillä se puhkeaa kukkaan aina viimeinen päivä toukokuuta. Täytyy yrittää vielä huomenna minilomallani kuvata sitä paljon, ennen kuin kukat kuihtuvat pois.

Nyt olen muutenkin ihan rättiväsynyt töiden ja koulujuttujen takia, joten tämä loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Tänäänkin kotiin tullessa en ole ehtinyt juuri muuta tehdä kuin siivota ja pyöriä ympäri Järvenpäätä hakemassa milloin ruokaa, milloin ilmaisia huonekaluja. Tänään illalla kuitenkin grillasimme kaveriporukalla ja minä luonnollisesti toimin grillimestarina. 

Nyt on kuitenkin ihan pakko mennä nukkumaan, jotta saan kuitattua edes osan tästä kertyneestä univelasta. Huomenna käymme ravintolassa syömässä ja iltapäivällä olisi luvassa sali. Ja jos poski näyttää aamulla jo kutakuinkin normaalilta, laitan varmasti asukuvia!

t. Enbe

Kommentit

  1. Heheh, olisit vain laittanut naturellikuvankin! :) Nuo Joe blascon peitevärit toimii kyllä tosi hyvin, mulla on käytössä se red neutralizer ja sillä saa melkein kaiken piiloon.

    VastaaPoista
  2. Haha se oli jotain niin järkyttävää että ajattelin säästää lukijat siltä :DDDDD

    Joo, mun mielestä ne on kans hyviä just virheitten peittoon, mutta jos esim. meikkivoidetta laittais joka päivä, niin olis ehkä vähän liian tuhtia arkimeikiksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös