Lukijoilleni

Ei ole paljoa asukuvia ehtinyt napsia, anteeksi... Pukeudun muutenkin ihan väärin tälle säälle. Vaihdoin työpaikalla huonetta, jossa ilmastointi toimii todella hyvin, eli mulle vähän liian hyvin. (Alle kahdenkymmenen asteen lämpötila on mulle sama asia kuin pakkanen.) Farkuilla ollaan siis menty, teeppari ja yleensä vielä neule päällä. Junaan onkin sitten ihana kävellä hullujen kerrastojen kanssa, jos laukkuun ei mahdu enempää tavaraa.

Tätä kirjoittaessani tajusin, etten ole edes ehtinyt kesän aikana käyttää mekkoa kuin kaksi kertaa ja kesähän on jo melkein puolessa välissä. No ehkä huomenna... Pakkaan vaan jonkun neuleen mukaan.


Vain myssy puuttuu
Nyt ihan off topic:

Olen jäänyt pohtimaan teitä lukijoitani. Välillä Bloggerin kautta mukaan liittyy monta uutta lukijaa, mutta melkein samaa tahtia lähtee vanhoja pois. Jäinkin miettimään, että olisi kiva kuulla kommentteja liittyen siihen, mikä blogissani alunperin kiinnosti, tai miksi jäitte seuraamaan? Olisiko jotain toiveita, josta voisin kirjoittaa lisää? Tai ehkäpä jotain, josta ei tarvitsisi kirjoittaa niin paljoa?

Kiitos kuitenkin kaikille, jotka jaksavat tätä seurata. Ja kommenttinne piristävät aina!

xoxo Enni 

Kommentit

 1. Mun mielestä kirjotat kivasti ja blogissa on aika paljon kaikkea, eli monipuolinen :)

  VastaaPoista
 2. Taa ei varmaan yllata sua, mutta rupesin alunperin seuraan sun blogia, koska sulla on ihanat hiukset! Muutenkin tykkaan sun tyylistas tosi paljon. Parannusehdotuksia en keksi, tykkaan sun blogistas!

  VastaaPoista
 3. Haha kiitos ja niiaus! :DD Hiukset olla pitää ;D

  VastaaPoista
 4. Tykkään tässä blogissa eniten siitä että kirjotat selkeesti. +Oot tosi nätti, ja tykkään siun tyylistä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon:) Olette kaikki niin ihania lukijoita <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös