Las Reliquias De La Muerte tms...

Hups, unohdin kokonaan eilen blogini olemassaolon. Ajattelin, että tänään olisin voinut tehdä kysymyspostauksen, mutta sitten tajusin, ettei kysymyksiä taida olla vielä tarpeeksi paljoa. No odottelen vielä päivän ja katson sitten huomenna uudestaan. :)

Mekko: Shana / Lierihattu: Dunnes Stores / Kengät: Psyco

Eilinen ilta meni kokonaan Harry Potterin uusinta leffaa etsiessä. Olisi ollut hyvä ilta leffalle, mutta elokuvaa ei sitten löytynyt mistään. Tänään uusi yritys. Olemme nyt Suomessa vierailevan äitini kanssa ihan true HP-faneja, eikä hän ole vielä nähnyt Kuoleman Varjeluksien ensimmäistä osaa. Ihan ymmärrettävää, en mäkään haluaisi käydä katsomassa Espanjassa tällaista versiota, ellen kieltä osaisi hyvin...


Keskiviikkona sain lahjakortin Vero Modaan. Kävinkin eilen heti töiden jälkeen Helsingissä kiertämässä kauppoja, mutta en löytänyt mitään mielenkiintoista.
Tänään teen taas vähän töitä ja huomenna olisi tarkoitus käydä mökkeilemässä. Haikeana toiveena olisi parempaa säätä, vaikka hirveää sadettahan se lupasi. No kuka sitä aurinkoa edes kaipaisi? (Nim. 52 päivää Espanjaan.)

t. Enni

Kommentit

 1. senior potter :DD olis kyllä vaikee ottaa vakavasti tollasta dubbausta :) mut asiasta kukkaruukkuun, sulla on tosi kiva blogi ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. :DD haha joo, naurattaa noi duppaukset aina!

  Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. ihana dubbaus :DDDDD joo en mäkään kyllä espanjaksi haluis heti ekana nähä! muutenkin oon tuhatmiljoona kertaa enemmän kirjafani, etten jaksa ees niille leffoille niin paljon omistautua. Sulla on tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 4. Hihi! Mä kyl tykkään niistä leffoistakin.. Tai no jos miettii niitä ekoja, niin kyllä ne aika surkeita oli. Sitä oli silloin niin nuori vaan kun niitä katseli... :D

  Kiitos paljon!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös