Kysy, minä vastaan!

Kiitos kysymyksistä! Ehkä nyt olisi aika vastata niihin.

Mikä olet ammatiltasi/miksikä olet opiskelemassa?

Olen ammatiltani media-assistentti ja suoritin amiksen ohella myös lukion. Valmistuin ylioppilaaksi ja media-assistentiksi peräkkäisinä päivinä vuonna 2008. Tällä hetkellä opiskelen Riihimäellä Hamkissa mediatekniikkaa ja aloitan syksyllä toisen vuoden opinnot. Musta tulee sitten joskus insinööri.

Missä päin Suomea asut?

Asun tällä hetkellä virallisesti Tampereella, mutta opiskelujen takia vietän paljon aikaa myös Järvenpäässä. Muutin Tampereelle Järvenpäästä vuonna 2008 ja siellä opiskelin vähän aikaa datanomiksi. Nyt kuitenkin olen muuttamassa Riihimäelle elokuussa, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Tampereella on silti kakkosasunto, jossa poikaystäväni asuu. Ja tietysti myös Järvenpäässä on aina koti. :)Mistä ostat vaatteesi?

Ostan suurimman osan vaatteistani ulkomailta. Säästelen aina ostoksiani Espanjaan. Suurin osa vaatekaapin sisällöstä koostuu Bershkan, Stradivariuksen ja Pull&Bearin vaatteista. Satunnaisesti vierailen myös Vero Modassa, Zarassa yms. peruskaupoissa, joita Suomesta löytää. Suomessa ostan eniten vaatteita varmaan H&M:ltä.

Oletko sinkku?

En ole sinkku. Olen seurustellut kuusi vuotta avopuolisoni kanssa.Minkä rotuinen tuo sun ihana Coco-koira on?

Coco ei itseasiassa ole mun, vaan kai se on perheeni yhteinen. (Paitsi, että mä en näe sitä kesällä kuin pari kuukautta, kunnes taas porukkani lähtevät Espanjaan.) Mutta Cocossa on ilmeisesti 1/4 chihuahuaa ja oletettavasti mäyräkoiraa. Se on sellainen pieni lihaskimppu, joka muistuttaa vähän minikokoista labradorinnoutajaa. Ja luonnetta löytyy.

Tää olisi ollut täydellinen kuva, jos kuvaaja ei olisi mokannut tarkennusta...


Mitä ilman et voisi elää?

Salmiakkia. Jos mun elämällä on tarkoitus, niin se on salmiakki.

Onko sulla lävistyksiä/tatskoja?

Mulla on yksi lävistys korvassa ja se on joskus vuonna 2003 otettu tragus. Se on jäänyt siihen, enkä ole vielä nähnyt syytä ottaa sitä pois. Oikeastaan se on aika kiva. Lisäksi mulla on ollut huulilävistys ja napakoru. Niistä sitten ei sen enempää...

Tatuointi mulla on myös oikeassa nimettömässä! Otin sen vuonna 2004 ollessani 15-vuotias. En ole katunut, mutta älkää silti kysykö mikä se on, se vaan on. :)Pakko kysyy hassu kysymys, mutta kun ihan uusimmassa (tähän mennessä) postauksessasi mainitsit, että "suomessa vieraileva äitisi", niin onko äitisi ulkomaalainen, vai oletko kenties ollut vaihdossa, ja tämä "host-äiti", vai mistä puhuit? :D Tämä on ehkä vähän outo kysymys, mutta jäi askarruttamaan!

Ihan omasta mamista puhuin ja perisuomalaisia ollaan kaikki. Äiti vaan sattuu asumaan isäni ja pikkusiskoni kanssa Espanjassa, ja he ovat nyt vierailulla Suomessa.

Mitä kieliä puhut? Ja missä maissa olet vieraillut?

Puhun suomea... Ja no tietysti englantia ja vähän ruotsia. Vielä vähemmän espanjaa.
Olen vieraillut näissä maissa: Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Unkari, Saksa, Italia, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Monaco, Espanja, Portugali, Tanska ja Luxemburg. Auton kyydissä on tullut reissattua matkat Suomi-Unkari, Saksa-Espanja Italian ja Ranskan kautta, sekä Espanja-Saksa Pariisin kautta.

Norjassa tai Venäjällä en ole koskaan käynyt!

Ja mitä vielä?

Lyhyesti: Olen syntynyt Rovaniemellä ja kohta asun jossain välillä Tampere-Riihimäki-Järvenpää. Mulla on nykyisin kaksi chinchillaa, Fiona ja Onni. Opiskelen insinööriksi ja olen työharjoittelussa Helsingissä. Pidän valokuvaamisesta ja tietokoneella värkkäämisestä. Olen eläin- ja korkkarirakas. Salmiakki on yksi elämäni tärkeimmistä asioista, unohtamatta avopuolisoani ja perhettäni. (Mikä tärkeysjärjestys..?) Haluaisin uuden tatuoinnin, mutta en keksi sille paikkaa. Kuva olisi jo valmiina, rahat eivät. Haluan isona olla media-alan opettaja. Tulevaisuudessa haluaisin matkustella paljon ja toivon joskus voivani viettää hieman pidemmän aikaa Espanjassa. Ehkä jo ensi kesänä. En ymmärrä, miksi aina käytännöllisten vaatteiden sijaan ostan järjettömän korkeita korkkareita, joita en kuitenkaan pysty pitämään julkisilla paikoilla. Ja tähän lisäten, mun ilmeisesti pitäisi juhlia enemmän.

Jes, ja huomenna alkaa miniloma!

t. Enni

Kommentit

 1. Usko pois, suurimmalla osalla opiskelijoista tuolla Hamkissa tökkii matikka ja fysiikka (nimim. matikat säälistä 1 läpi, kaikki fysiikat vielä suorittamatta). Ja opettajat ei ainakaan omalla panostuksellaan edistä oppimista tai motivoitumista. :/ Ja itellä kans tökkii kaikki se teknisyys. Ärsytttää kun tuostakin koulutusohjelmasta sais niin paljon mielenkiintosemman ja mielekkäämmän ihan pienellä panostuksella ja muutoksilla opettajien puolesta.
  En tiedä, mut en oo ainoo ainakaan meijän luokalta joka hajoilee tuohon kouluun, nimittäin ekan vuoden jälkeen meidän luokalta lopetti noin puolet. Kaks vuotta olis siis kyllä jäljellä. Tosin aika harva Hamkista ees valmistuu siihen neljään vuoteen (anteeks ku oon näin kyyninen :D).
  Jep, media-ala nimenomaan muuttuu kokoajan. Ja sit ku me esim. valmistutaan niin ne mitä ollaan koulussa opittu saattaa olla jo vanhaa tietoa.
  En oo ees miettiny mitään sivuaineopintoja, mut käsittääkseni ne muut olis sitten Hämeenlinnassa. Mut Riksun yksikön ko. ei kiinnosta mikään :D.

  VastaaPoista
 2. Ai sie olet rovaniemellä syntynyt! :) Ihana tuo teidän koira, tulee turkista ja lihaksista kieltämättä labbis mieleen!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Juu true lappalainen olen! :D Niin, se on ihana!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös