Kokotorstai

JIHUU mun perhe tulee tasan viikon päästä kesäksi Suomeen, vähänkö ollaan täällä jo kaikki odotettu!

Otettiin tänään siskon kanssa aamulla kuvia hiustenlaitosta. Voisin huomenna vaikka julkaista postauksen siitä, miten yleensä laitan normaalisti niin lättänät kutrini kuntoon. Tässä kuitenkin aamulta yksi kuva, jossa tikkusuorat hiukseni ovat ilman mitään muotoilua. Ingoratkaa tympääntynyt mutruilme ja Calvinin lökärit, en ehtinyt panostaa tähän yhteen kuvaan.


Ja tällaista kampausta on tiedossa...


Tässä kuitenkin asua, jossa viiletin tämän päivän. Tuo pitsiriepu toimii hyvin näinkin kuumalla ilmalla. Tyylikäs ilmastointi, kiitos paidan reikien...

Ainiin, kävimme syömässä Zapatassa ja siellä oli vihdoin taas lemppariruoassani "oikeanlaista" chevreä. Viimeksi oli ihan erilaista, eikä se maistunut yhtään niin hyvältä kuin mitä tänään.

Olen ihan sekaisin päivistä, mutta tässä tapauksessa se on vaan hyvä asia. Onko nyt lauantai vai sunnuntai? Ehei, tänäänhän on vasta torstai ja huomenna saadaan jo uusi viikonloppu

Mutta nyt hyvää helatorstaita kaikille, pureudun nyt kuvaruudun ääreen näiden ihanien hääohjelmien maailmaan.

t. Enni

Kommentit

  1. Mulla on itella ihan hullu tukka eika pysy suorassa millaan. Jos suoristaa niin se kihartuu parissa tunnissa jo. Musta sulla on ihana tukka suoranakin. Ja toi Hennesin paita on tosissaan tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Mä voisin ottaa sellaset hiukset ku sulla :D Noei, meneehän ne suoranaki. Ne on vaa aina nii päähänliimautuneet jos pitää auki eikä tee niille mitään. Sillon niitä on myös tosi vaikeeta laittaa millekkään ponkkarille, kun jokaikinen hiuskarva pitäs olla tismalleen oikeaan suuntaa, tai muuten näyttää ihan kauhealta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös