Ballerii, Balleraa

Omnom olen varsinainen grillimestari! Täällä oli Suomi-Ruotsi -kisakatsomo käynnissä ja sen ohella grillasin katsojille porsaan sisäfileetä. Samalla tein pikasalaatin, keitin vähän kukkakaalia ja paistoin wokkivihanneksia. Olin koko päivän odottanut tätä ruokaa ja nam. Possu oli aika mehukasta! ;)

Lisäksi kävi niinkin hyvin tänään, että saimme sittenkin sovittua poikaystäväni kanssa lomat yhteen, joten España täältä tullaan elokuussa. Tiedoksi vaan sinne siskolle, äipälle ja isukille. ;)

Tästä päivästä ei nyt tule asukuvia taaskaan. Olen ollut vähän turhankin kiireinen... Heti kotiin päästyäni ajoin pihan nurmikon, jonka jälkeen siivoilin. Myöhemmin otin kurssin kohti kuntosalia. Suihkun kautta grillaamaan ja phuuh, nyt olen vapaalla. Onneksi voin mennä huomenna vähän myöhempään töihin, joten pieni valvominen tänään ei haittaa.

Tässä kuitenkin uudet ballerinat, jotka hankin Porvoosta viikonloppuna. Selvisin alta kahdenkympin.Ylimpiä Chaneltyylisiä olen metsästänyt jo tovin. Viime kesänä yhdetkään eivät sopineet jalkaani, mutta nyt löysin nämä. Harmi, että ne näyttävät menettävän muotonsa jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Seppälässä sattui muuten olemaan tarjous, kahdet ballerinat yhden hinnalla. Tämän huomasin vasta kassalla, joten kiiruhdin äkkiä hakemaan toisenlaisia ballerinoja hyllystä. Siispä nämä alimmat beiget nappasin mukaani. Niihin tosin pitää totuttaa jalat, koska ne tekivät 10 minuutin kävelyn jälkeen heti rakkoa kantapäähän. Arrg!  Harvassa ovat ne kengät, jotka eivät hierrä kesäisin ilman sukkia. Se on ärsyttävää.

Nyt kuitenkin Gossip Girl -uusintojen pariin. Hyvät illanjatkot kaikille.

t. Enni

P.s. Jos täällä on basisteja, niin käykää vilkaisemassa myynti-ilmoitukseni.

Kommentit

 1. Tosi nätit baltsut! Mäkin varmaan olisin muuten käynyt ostamassa Seppäläst, mutta heidän kenkälaatunsa ei vaan ole parasta. Harmillista :(

  VastaaPoista
 2. Niin no... Näkisit mun H&M ballerinat viikon käytön jälkeen:D Eikai ne muut kuin nahkaiset pysy hyvinä.

  Mutta mulle sopii niin harvat ballerinat jalkaan, että pakko hankkia tilaisuuden tullen :/

  VastaaPoista
 3. Ainoot balleriiinat jotka ei hierrä (kun korkeintaan alussa) on vagabondin balleriinat. Suosittelen kyllä panostamaan laatuun (nahkaisiin) balleriinoihin :)

  VastaaPoista
 4. Totta, olen katsellutkin niitä jo monen vuoden ajan. Nahka kun onneksi muotoutuu hyvin jalkaan. Ei ole vaan yksikään malli osunut silmään, joka olisi ukonäkönsä, että hintansa puolesta mieleinen :/

  http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/vagabond-978/aida-ballerina-978006-14/ Nuo ovat kivat, mutta tuolla hinnalla on jo toiset kengät mielessä.:(

  VastaaPoista
 5. JA NÄMÄ!!
  http://www.brandos.fi/pertti-palmroth/50803-60000-12000-svart/a11312

  Olisin saanut 50 eurolla Fashion Stock saleista. Mutta rahat loppuivat Parikoiden oston jälkeen ;DD

  VastaaPoista
 6. Ou mai, mitä balleriinoja! Pitää varmaan hinata itsensä Seppälään, jos täälläkin olisi tuollainen tarjous.

  VastaaPoista
 7. Niin! Olivat kyllä nättejä kaikki siellä :D

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköset :O Jotenki vähä chanel henkee noissa :)

  VastaaPoista
 9. Enni, mulla on noi Aida balleriinat, vähän erilaisella rusetilla vaan ja ne on kyllä hintansa väärti!! En vaihtais mihinkään. Lisää hehkutusta: http://riikanblog.blogspot.com/2011/06/nahkakenkien-hoitoa_09.html

  VastaaPoista
 10. ja sitten vielä, nellyssä ei ainakaan ole halvimmat vagabondin balleriinat :) Eli kannattaa seurailla eri kauppoja. (:

  VastaaPoista
 11. Oi kiva kuulla, alkoi oikeasti kiinnostamaan noiden osto. Pitää seurailla hintoja, ties vaikka alennukseen tulisivat kohta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös