Tulppaanit

Jahas, Bloggerilla olikin ollut jokin isompi päivitys. Uusia päivityksiä pystyi tehdä vasta nyt ja ilmeisesti keskiviikon postaus oli myös poistettu. No onneksi tilitys Bemarikuskeista ei niin erikoinen ollutkaan. Upotin tänne sekaan keskiviikon postauksen kuvia.

Olen muuten kateellisena katsellut upeita kuvia kirsikkapuiden kukinnoista. Olen nähnyt sellaisia nyt aika monessa eri paikassa. Missähän ihmeessä Järvenpäässä kukkisi, jotta pääsisin kuvailemaan? Tähän hätään purin kuvausintoni kukkapenkistämme nousseihin tulppaaneihin.Mulla loppui tänään muuten koulu! Muutama palautettava tehtävä pitää vielä tehdä, mutta viimeiset kokeet tälle lukuvuodelle on nyt pidetty. Viikon miniloma tiedossa ensi viikolla, mutta sitten alkaa työt. Pitäisi muuten ehkä ottaa kirppispöytä...

Huomiselle olisi ihanaa keksiä vähän äksöniä illaksi. Ja Itellalta tuli muuten noutoilmoitus kotiin, eli taitaa pieni paketti Asokselta olla saapunut. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Täällä ei ole kyllä kukista tietoakaan! Enkä kyllä niitä kaipaakkaan, kun tuovat ampiaiset/mehiläiset pörräilemaan mukanaan. Vihreys tosin voisi tulla jo tännekkin :)

  VastaaPoista
 2. No eiköhän se sielläkin pian. Mutta se on kyllä totta, täällä on pörrännyt ihan järkyttävän kokoisia kimalaisia :D Mutta ihana vihreys ja lehdet puissa... Se on se asia, mitä odotan aina syksystä lähtien!

  VastaaPoista
 3. Oi että miten ihania kuvia! Nyt alkaakin pikkuhiljaa kaikki vehreytymään ja tulppaanit pulpahtamaan pintaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Niin, kyllä se kevät talven jäljistä on ihana asia! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös