Tulkoon valkeus

Keräsin omat suosikkini kevään valmistujaisiin. Olen sitä mieltä, että esim. YO-lakin kanssa valkoinen / vaalea mekko sopii täydellisesti. Omassa valkeassa mekossani oli musta vyö ja pientä kuviointia puhvihelmassa.

Asokselta löysin kuitenkin monia upeita ja erilaisia mekkoja. Luonnolapselle on nettikaupassa tarjolla pitsiä ja pitkiä hihoja, klassisesta tyylistä pitäville taas jämäkämpää istuvuutta.

Lisää kuvateksti
Vasemmalta lähtien: French Connection Lace Shift Dress £165.00, Karen Millen Modern White Boat Neck Mini Dress £160 ja Flying A Lace Button-Through Lace Dress £80.00.Vasemmalta: Lipsy One Shoulder Dress With Crystal Embellishment £68.00French Connection Pleated Corset Dress With Belt £125.00 ja viimeisenä Aqua Helious Asymmetric Egg Mini Dress £95.00.

Upeita mekkoja jokainen. Romantikolle sopisi ihanasti tuo hempeän puuterinsävyinen A-linjainen mekko. Modernimmasta tyylistä pitävälle viimeinen mekko voisi olla hyvä vaihtoehto.

Onko teille valmistuville jo löytynyt asua?

t. Enni

Kuvat: Asos

Kommentit

  1. Mekko on löydetty ja aikash täydellinen sellainen, vaikka nyt ehkä vähän muutin mieltä kun näin alimman rivin keskimmäisen ihanuuden :D

    VastaaPoista
  2. Haha :D

    Mistä löysit omasi ja millainen se on? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös