Puuteripitsiä

Eilinen meni viihteellä Euroviisuja katsellen. Mutta eipä tullut Suomelle voittoa, eikä myöskään Irlannille. Kannustin kovasti trollihiuksisia kaksosia.

Vaikka eilinen menikin pikkutunneille, jaksoin raahautua salille tänään. Onneksi edes jotain hyödyllistä tein, eikä ihan löhöilyksi mennyt. Vuokrasimme kuitenkin jo ennen salia Shanghai-leffan. Siinä muuten näytteli yksi suosikkini, Geishan muistelmistakin tuttu Li Gong.

Tältä kuitenkin näytin eilen, eli hempeää puuteripitsiä ja mustaa. Täydellinen tuo H&M:n lyhyt paita.
Onpa ihanaa, kun huomenna ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Kaikki kokeet olivat jo ja yksi ainut palautettava tehtäväkin pitää saada tehtyä vasta kuunvaihteessa. Huomenna voisin lähteä kameran kanssa etsimään sitä kukkivaa kirsikkapuuta.

Nyt kuitenkin lätkäfinaalin pariin. Tämä on siis vähän sellainen matsi, mikä ei-niin-jääkiekkofanin tulee kyllä katsoa. (Näin unta, että kolmannessa erässä Suomi johtaisi 2-1.) Mitäs luulette, miten Suomen käy?

t. Enni

EDIT:  HYVÄ SUOMI!!


Ja koska Blogger sekoilee, niin laitan tämän kerran hävinneen tekstin tänne:

---

"Nyt hieman toisenlaisiin aiheisiin.

Olen muuten kulkenut lähiaikoina mopolla melko paljon, koska a) Järvenpään juna-asemalla ei ole autopaikkoja klo 8 jälkeen ja b) koska se kuluttaa vähemmän. Ennen erästä Järvenpäässä sijaitsevaa koulua tulee suojatie, jonka ympäröivät hidastetöyssyt. Niissä nopeusrajoitus tippuu 30 km/h. No tietenkin joku rouva Bemarinsa kanssa lähti ohittamaan mua noin 100 metriä ennen näitä töyssyjä.

Miksikö kirjoitan tästä? No ohitus oli täysin turha. Miettikää riskejä, sillä suoraan edessä on koulu ja suojatie. Siitähän tämä rouva paineli koulun ohi suojatien yli hidasten toki sen verran, että pystyin lukemaan hänen rekisterikilpensä. Siis kerran vielä, mitä järkeä?

Jäin taas miettimään, että mikseivät nämä samat ihmiset sitten ohita mua, kun ajan autolla kaupungissa? Ihan samaa nopeutta molemmilla menopeleillä ajetaan. Syyksi ei siis voi riittää se, että mopoilla hidastellaan. Ja miksei poliisi ole ikinä sillon näkemässä näitä juttuja, kun pitäisi?

Aiheesta on näköjään ennenkin käyty keskustelua."

---

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös