Parikoillanne, valmiit, hep!

Tässäpä kasa kuvia Olivia-lehden nimipäiviltä viime perjantailta. Kävin siellä katsomassa kello kolmen juoksun ja laukkumuotinäytöksen. Olin itse varustautunut uusilla Minna Parikoillani ja voi pojat, kengät kyllä huomattiin. Mua yritettiin heti saada juoksemaan ja eräs nainen olikin sponssannut mut ilmaiseksi kilpailuun. Hän oli kuulemma jo maksanut osallistumismaksun, mutta ei pystynytkään itse juoksemaan. Valitettavasti en kuitenkaan juossut, koska pelkäsin mahdollisia onnettomuuksia ja uusien kenkien hajoamista... :D
Todella kaunis tuo Minna Parikan mintunvihreä Rose Cuff Clutch! Miu Miun laukut iskivät myös.

Sitten hieman toisiin aiheisiin. Kävin eilen Vierumäellä viettämässä virkistyspäivää. Järjestetty ohjelma tapahtui suurimmilta osin ulkona, joten välillä tuli hieman kastuttuakin vesisateen takia. Onneksi iltapäivällä sää parani huomattavasti. Samaten hotelli oli todella hieno ja niin oli huonekin. Ryhmämme jopa voitti Vierumäkikisailut ja palkinnoksi saimme kuohuviinipullon. Maistelin sitä illemmalla samalla, kun olin vaahtokylvyssä. Tämän jälkeen pääsimme vielä keilaamaan ja sen jälkeen istuimme katsomassa Likkojen keikkaa.

Koska en ottanut kameraa mukaan, tässä siis lähes ainoat kuvani koko reissusta. Kuvat eivät ehkä puhu puolestaan, mutta tämä illallinen mahtui top viiden parhaan joukkoon elämässäni. Alkuruokana oli Caesar-salaatti ja pääruokana herkuteltiin Tryffelihärkää punaviinikastikkeella. Jälkiruokana oli taivaallisen makuista Crème brûléeta marinoitujen marjojen ja mangososeen kanssa.Vierumäellä muuten kävi pieni onnettomuus. Asukuvia tulee varmaankin vasta sitten, kun turvonnut ja mustelmilla oleva poskeni paranee ja kehtaan astella kameran eteen.

No mutta uusi työviikko koittaa huomenna. Ihanaa, että torstaina saa lomailla ja grillailla, perjantaina onkin sitten etäpäivä. Toivottavasti on kiva viikko tiedossa ja eikös sitä hyvää säätäkin ennustettu?

t. Enni

P.s. En enää ikinä pelaa frisbeegolffia!

Kommentit

  1. Hitsi, olisi ollut mahtavaa jos olisi päässyt tuonne Olivia päiville!

    Juu ensiviikon lopulle kai ainakin on luvattu parempaa säätä. mahtavaa!!! Kivaa alkavaa viikkoa sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Siel oli kyl kivaa:) Mä satuin olemaan siellä hyvään aikaan, tuntia myöhemmin satoi jo kaatamalla!

    Oijoi keskiviikkona grillataan siis :D Kiitos, samoin sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös