Kosmetiikkaostoksia

Voihan mustelma! Onneksi on olemassa tuotteita, jolla pienet ja vähän isommatkin mustelmat saa piiloon. Ostin Joe Blascon Blue Neutralizer-peiteväriä ensimmäisen kerran ystäväni vinkkaamana vuonna 2007, mutta hävitin sen vuosi myöhemmin. Purkin sisältö ei tosin aivan hetkessä tyhjene, joten todella riittoisasta tuotteesta on kysymys. Jopa äitinikin ihastui tähän tuotteeseen.

Tänään kävin sitten ostamassa uuden, mutta tietysti huono tuurini jatkui ja ostamani purkki olikin rikki. Kuten varmaan huomaatte purkin kannessa on halkeama, eikä sitä saa ollenkaan kiinni. Käyn siis huomenna Sokoksella uudestaan ja toivottavasti saan vaihtaa tuotteen ehjään. En ole vielä käyttänyt tätä tuotetta, vaan kaupassa minulle meikattiin mustelma piiloon testerillä. Harmi vaan, että nyt en aamulla voi vielä käyttää tuota peiteväriä.Sokoksella silmiini osui myös alekorissa olleita hajuvesiä ja yllätyksenä kasasta löytyi oma luottohajuveteni. Ostan tätä aina, kun löydän sitä jostain alennuksesta. Tämä on se tuoksu, jota metsästin vuoden ajan, ja josta olen tähän päivään mennessä ehtinyt käyttää jo kaksi kokonaista pulloa. Kerran uskaltauduin kysymään eräältä naiselta, että mitä ihme hajuvettä hän käytti, koska tunnistin tuoksun ja olin ehtinyt etsiä sitä niin kauan. Niinpä odotus palkittiin ja sain hankittua itselleni tätä Salvatore Ferragamon Incanto Heaven-hajuvettä. Tuoksu on todella tyttömäinen ja ihanan makea. Eikä sarjan muissakaan tuoksuissa ole valittamista, sillä välillä vaihdan Incanto Bliss-versioon, jonka myös ostin viimeksi -40 % alennuksesta talvella. 
Huomenna katsotaan, että saanko meikkini vaihdettua. Toivottavasti se onnistuu, sillä en turhaan viitsisi maksaa 43 euroa rikkinäisestä purkista, joka ei mene kiinni ja on todennäköisesti jo ehtinyt hieman pilaantuakin. Uutena ja ehjänä se kestää varmasti pidempään käytössäni ja on tällöin hintansa arvoinen.

t. Enni

Kommentit

Lue myös