Jos valmistuisin tänä keväänä...

Tässä olisi ollut varteenotettava vaihtoehto vuoden 2011 juhla-asuksi. Carrie Bradshaw -tyylistä inspiroituneena valitsin tällaisen asukokonaisuuden. Muistatte kai vielä tämänkin asun? 

Puhuin aiemmin siitä, miten mielestäni ylioppilaalle sopii valmistujaisiin vaalea puku (lähinnä yo-lakin takia). Mielessäni kutisi kuitenkin ajatus täydellisestä pinkistä mekosta. Selasin eilen Asoksen nettikaupan läpi löytämättä yhtään mieleistä. Päätin pikaisesti poiketa Zaran nettisivuille katsomaan heidän mekkotarjontansa ja pam, sieltähän se löytyi.

Sitten äkkiä mustaa ohutta vyötä metsästämään ja sehän löytyikin Asoksen nettikaupasta. Minna Parikan kengät olivat jo alusta asti mielessä, mutta poikkesin mallista hieman. Ajattelin ensiksi Raquel-kenkien sopivan asuun paremmin. Halusin kuitenkin korkoja ja oikein korkeita sellaisia! Nämä kengät olisin todennäköisesti pyytänyt jo etukäteen valmistujaislahjaksi. Tässä muuten kenkäfriikeille ajatusta, mikäli lahjakortteja toivotte ja astiat olette jo ehtineet hommata.


Asuun voisi lisätä myös leveät kahlemaiset rannekkeet molempiin ranteisiin, mutta ainoat löytämäni olivat hopeisia. Koska lakin ja laketin lyyra on kullanvärinen, pidin muut korut samansävyisinä. Tämä yllä näkyvä olisi siis yksi varteenotettava vaihtoehto rannekoruksi. Laketin lisäsin myös asuun, mutta ainakin itse laittaisin sen päähäni vasta virallisten osuuksien jälkeen.

Ja kuten alla näette, leikin hieman paperinukella ja Photoshopilla. Tältä se siis näyttäisi:


Myönnetään, että laukun kanssa tuli ongelmia. Oli liikaa valinnanvaraa... Mutta mikäli pitäisin itse tällaista asua ja lähtisin juhlimaan, valitsisin mukaani yksinkertaisen mustan clutchin.

Ja tietysti tämä asu sopii ihan yhtä lailla ammattiin valmistuville.

Mitäs mieltä olette tästä asusta?

t. Enni

Kuvat: Lakki, laketti, mekko, vyö, rannekoru, kengät ja paperinukke.

Kommentit

 1. Apua, kiitos muistutuksesta, minulla ei ole vielä laukkua ollenkaan! :D eihän tässä vielä kiire olekaan...

  VastaaPoista
 2. Elena: Kiitos, tykkään itsekin! ;)

  VastaaPoista
 3. Elsi- haha hyvä juttu, että huomasit nyt! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana asu, ja tosiaan tuo carrien mekko on ahh upea! Samaa tyyliä tosiaan nuo.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös